2022bebeki Ygtzynp Enes ve Eray eltimin çocukları ikisi de çok sakin uysal çocuklar hele Eray in bebekligi melek gibiydi. Ne gaz ne ağlama cok uyumlu bir çocuk 🤩
gamzosgamzos GirlGossipgirl maşaAllah sizin Demiriniz baya hareketliymis 🥰 Allah bağışlasın benimde 3 yaşında kızım var çok hareketli bir çocuk değil kuralcı bir çocuk ama canı sağolsun doğduğundan beri çok mızmız acıkınca bile mizildanarak offf benim karnım ağrıyor acıktım der yani bir güzel bir şekilde anne ben acıktım dediğini bilmem 😂😂
gamzosgamzos Ygtzynp vAllah benim iki kızımda o sakinlikte bir çocuk olmadı hele küçük kızım 5 saniye yerinde durmuyor canı sağolsun 😂 inşaAllah sizin uslu olur 🤲♥️
gamzosgamzos Beyza44 maşaAllah canım 💕 şuan 11 yaşında hala çok sakin ağır Bir çocuk kendi kızlarımda dahil hiç öyle bebek çocuk görmedim ☺️
srcataby Oğlumun ismi siraç ❣ Cok naif sıcakkanlı sevecen ve efendi bir çocuktur. Gören herkesin ilk ne kadar naif diye tepkisi olur ❣❣❣
Mustafayigitvebeytugannesi Ygtzynp inşallah canım bende ikinciyi kız bekledimm erkek oldu eşimin istedigi ismi koydum 😊
HanlarinMomysi minik_koala_ve_annesi ilk oğlumun ismi Alparslan şuan 3 yaşında hareketlenmeye başladıktan sonra kim Alparslan görsem yaramazlıktan bir haller 🙈 oğlumda dahil
minik_koala_ve_annesi HanlarinMomysi yaa cidden mi acaba erkek oluslari da mi etkiliyor suan gozum korktu🤣🤣
Niidos Yesmkubra yaaa hayır komşunun oğlu için aslan istiyordu, ahmet aslan ismini bulduk valla çokta şık duruyor söyleyince 🥰 başkasına bakmayın bencee ahmediim aslanıım diye seviyoruz 🤭 benimde oğlum olacakmış bugün öğrendim, isim düşünüyorum 😂
Kirmizibalik1 Benimde ege var kuzenim. Cok duygusal ve uslu bir cocuk. Buyudu hala oyle.. Efe tam tersi ayyy sakın🤣… bir de erkek kardesim ve arkadslarimdan biliyorum Deniz ismi cok sakin oluyor. kardesimin ve kuzenimin adi olmasaydi koyardim ben coook severim💟
Niidos Ygtzynp adı yiğit, poyraz, ayaz olanlaron fena olduğunu biliyorum ama sakin erkek çocuğuna da rastlamadım ki hiç🤭😂 benim de oğlum olacak bu isimlerden uzak durmayı düşünüyorum sadece😂😂
inci_tanesi Ygtzynp İsim olarak çok hoşuma gittiği için tercih ettim ben sakin de olur inşallah ama özellikle düşünerek koymadim 🤭
sari-uggli-mehmet-aga Ygtzynp sakinlik isimle olsaydı, bunu herkes çoktan çözmüştü :) herkesin çocuğunun isminin uysal olacağına emin olabilirdiniz 😂
Pamukbebegimm Ygtzynp 5 buçuk yaşında oğlum var ismi Tuğra.Ben hamileyken Show’da çocuktan al haberi olurdu Evrim Akın sunardi belki hatırlarsınız.Orda tuğra diye bir çocuk vardı o kadar efendi ve sakin bir çocuktu ki hep dua ederdim ona benzesin diye. Ve gerçekten de oğlum çok sakin sadece arada bir inadı tutar o inat felaket ama onun dışında hiç beni yormaz çok vicdanlı ve akıllı bir çocuk