Patricia Ygtzynp ben yiğit-kaan-mert üçlüsünü birbirine çok yakıştırırım. Belki o olabilir. Bir de bu haraketliliğin sebebi hep folik asit ben size söyliyim 😂😂 en sakin erkek isimli bebekler bile artık kapıya tırmanıyor
Esra_4572 Ygtzynp bende nasipse erim ali koyacam ilk öğlum ömer asaf yanı bana göre normal düzeyde muzurlukları
minik_koala_ve_annesi Ygtzynp oglumun adi alparslan henuz 45 gunluk ama masallah evde yok gibi hic yormuyor zorlamiyor beni ilerisi ne olur bilemem🧿😇
Ygtzynp minik_koala_ve_annesi canım açıkcası eve girdiklerinde belli ediyorlar karakterlerini.benim oglum dogumdab yaklaşık 2 saat sonra ben buradyaım demişti:)
HanlarinMomysi minik_koala_ve_annesi ilk oğlumun ismi Alparslan şuan 3 yaşında hareketlenmeye başladıktan sonra kim Alparslan görsem yaramazlıktan bir haller 🙈 oğlumda dahil
minik_koala_ve_annesi Ygtzynp ahhahahh ne bileyim canim kimi bebek 40 gun sonra durmazmis ya 😅😅dort gozle 40 bekledim suanlik hersey yolunda sukur 😍🥰
minik_koala_ve_annesi Ygtzynp bir de bilmiyorum hamileligin etkiside oluyor mu bebekler uzerinde ama ben cok sakin bir hamilelik gecirdim. Uzakta oldugum icin ailemle cok telefonda konusuyodum simdi bebegim alisik galibaa cok dinliyor 🤣🤣 hamileligimde uyanik kaldigi saatler olurdu simdide o saatlerde uyaniyor cok yolculuk yaptim cok hareketliydim arabadan cok hoslaniyor mesela bilemedim🤭
Mustafayigitvebeytugannesi Ygtzynp Allah’ım yiğitlerin hepsi mi böyle olur benimde ilk oğlumun adı mustafayigit resmen çileden çıkardı beni saten küçükken birde kolikti 5 yaşında şuan ama çok hırçın hala hiç oturmayan çok aktif yerinde duramayan bir çocuk sana sabır dilerim. 😂😂 İkinci oğlumun adı beytug çok uslu akıllı yani maşallah tam istediğim gibi bir bebek şuan 1 yasinda. 😊 Şimdi üçüncü bebegimi bekliyorum 16 haftalık cinsiyet hala belli değil belki yine erkek olursa akıllı uslu bebek isimleri için burda bekleyeyim 😂😂😂
Ygtzynp Mustafayigitvebeytugannesi bizimkisi de 4 yasına girecek.Hem çok akıllı hem çok aktif.belki birincilerin mükefatıdır:) ben. İkinci için kız olacagını çok hissetmiştim ama yanılmısım inşallah senin üçüncüsü kız olur:)
Beyza44 gamzosgamzos o zaman gerçekten Demir adının sakinliği ağırlığı var benim de oğlumun adı demir Maasallahi var her sorana inşallah sizinki de böyle olur diyorum ❣️
gamzosgamzos Beyza44 maşaAllah canım 💕 şuan 11 yaşında hala çok sakin ağır Bir çocuk kendi kızlarımda dahil hiç öyle bebek çocuk görmedim ☺️
Niidos Yesmkubra yaaa hayır komşunun oğlu için aslan istiyordu, ahmet aslan ismini bulduk valla çokta şık duruyor söyleyince 🥰 başkasına bakmayın bencee ahmediim aslanıım diye seviyoruz 🤭 benimde oğlum olacakmış bugün öğrendim, isim düşünüyorum 😂
Bebetooooooooooo Yeğenimin adı Yusuf çok sakin bir bebeklik,çocukluk ve şuan da ergenlik geçiriyor. Sakin kendi halinde bi çocuk 😄 birkaç tane Yusuf daha tanıdım onlar da sakindi
Aslaninannesi01 Duruuulina benim oğlumun adı Poyraz bir sn oturmaz her yeri karstrirır aşırı hiperaktif bir çocuk uyusada bir otursam diye dua edrim hep
Mustafayigitvebeytugannesi Ygtzynp inşallah canım bende ikinciyi kız bekledimm erkek oldu eşimin istedigi ismi koydum 😊
Ygtzynp Tugba6336 ben de selim adınu düşündüm açıkcası🙈 ama bakıyorum begendigim isimler hep harektli aktif manaları cesur güçlü anlamına çıkıyor
Patricia Ygtzynp o zaman uygar, saygın gibi isimler koyabilirsin. Ama yine yiğitle birlikte bir Kaan isteyebilirdim 😂😂