2prensesannesiiii 1anne2bebek__ bizimki uykucu çıktı üzüldüm hareket etmedi diye bugün eder inşallah 🙏🏻 🥰😂
1anne2bebek__ 2prensesannesiiii inşallah. 20 dk öncesinden çikolata yiyin belki tadı hoşuna gider de oynar😃
2prensesannesiiii Nurtsn6 bu bebe de bebim bebe gibi yüz üstü mü yatmış yav😂😂😂 nasıl rahat ediyorlar böyle erkek hissettim 🥰🙏🏻
Nurtsn6 2prensesannesiiii 😊 bebelerimizi seveyim Allah a emanetleri butun yavrularin.doktorumuzda gidisat erkege benzio dedi 1 ay sonra gel dedi 17-18 haftalik oldugunda tesekkurler
Minnosumm89 2prensesannesiiii ben malesef bu son bebeğimde yapmadım. Detaylıda ense kalınlığından şüphelenildi. Amniyosenteze kadar yaptırmak zorunda kaldım ve genetik test. Bişe çıkmadı şükür. Ama keşke aceleye getirmeden ikiliyi o gün yaptırsaydım
2prensesannesiiii Minnosumm89 anladım dr bize bugün için yapılacak dedi randevu kağıdımıza ikili tarama+ ense kalınlığı yazmış 🙏🏻 Hayırlı sonuçlar alırız inşallah 🙏🏻
Heycanlibekleyisim 2prensesannesiiii öğrendinmi canım cinsiyetini banada doktorum 11 haftalıkken kız dedi o yüzden merak ettim bende 2 hafta sonra net ogrenecm
Neriman126 Banada biraz bilgi verir misiniz ben yaptırdım ve sonucunda bana dawn sendromlu olabileceğini ama 10/1 görüldüğünü söyledi tam öğrenebilmek içinde plesantadan sıvı aldırmam gerekiyormus ama ben istemedim sizce doğru mu yaptım
2prensesannesiiii Neriman126 detaylıda da net çıkar canım bilemedim ense kalınlığımız 1.5 cm çıktı dr iyi dedi test 1 haftaya çıkar dedi🙏🏻
Heycanlibekleyisim 2prensesannesiiii kızdır o zaman canım gözün aydın sağlıklı bı şekilde kucağına alırsın inşallah benimki de değişmez 13 hafta dan sonra erkek çıkıntısı olmaz iki erkek çocugumuda 11haftada öğrenmiştim
2prensesannesiiii Heycanlibekleyisim maşallah 🥰 valla dedim bende dra bi önceki gelişimizde kız dediniz şimdide kız dediniz ben kendimi kıza alıştırdım dedim unutmuş 11 hafta da kız dediğini yaaa dedi güldü🥰😂 1.5 cm çıktı ense kalınlığı 13+1
Cgdm34 2prensesannesiiii bem ıkılı tarama yaptrmadım gerek görmedim canım ama detaylı yaptrdım orda herseyını net bır sekılde gordum 🤗