2prensesannesiiii Merhaba arkadaşlar bugün ikili taramamız yapılacak ve ense kalınlığına bakılacak bebeğin hayırlı sonuçlarla inşallah 🙏🏻 💓 size bebeğin her yerini gösterdiler mi bu ayağı bu kolu bu kulağı bu burnu gibi ?
catandgirlmom 2prensesannesiiii bebeğin her yerini gösterdiler bende daha 11 haftada yapıldı o yüzden sende 13 ken daha fazla şey görünürrr çok güzeldi kalkmak istemedim sedyeden 🥹🥹🥹 damarlarını pıt pıt kalbini kalp kapakçıklarını vs herşeyi ❤️ Allahın mucizesini gözümle gördüm parmak kadar şeyde ki 🥹🥹🥹
ikibaloglanannesi Tarama testlerini yaptırmadım ama. 12.haftadan itibaren ne zaman gitsem doktorum gösteriyor ayrıntısına kadar Şu an 28 haftalığım.
2prensesannesiiii ikibaloglanannesi maşallah 🧿 sağlıcakla kucağımızda görmeyi nasip etsin allahım🥰🧿🙏🏻 İnşallah bana da söyler🙏🏻
2prensesannesiiii catandgirlmom maşallah 🧿 banada gösterir dr inşallah 11+1 de uykucu şirin uyuyordu bakalım bugün nasılız🥰🙏🏻
Tubaut 2prensesannesiiii merhaba benim geçen hafta doktorum kendi yaptı gittiğim hastanede birtek o kendi yapıyor diğer doktorlar radyolojiye falan yönlendiriyormuş. zaten ekranda görünüyorsunuz siz herşeyi 11+6 daydık elleri bacakları kıpır kıpırdı burnunu ensesini ölçerken sizde herşeyi net görüyorsunuz tabi başka bölüme yönlendirip yapılınca görünmeyebilir ilk hamileliğimde benim görebildiğim bir ekran yoktu karanlık bi odada radyoloji uzmanı yapmıştı hiç konuşmamıştı
2prensesannesiiii Tubaut benim dr yapacak ama burnunu kulaklarını gösteriyormu dr onu merak ettim neler yapılıyor neleri ölçüyor dr🥰🙏🏻 Bu arada benim ki uykucu uyuyordu en son 11+1 de bugğn nasıl bakalım🥰
srnglcskn 2prensesannesiiii evet gösterdi bana da doktorum. Tatlı bir şeyler tüket kesinlikle şekerli çay veya bitter çikolata ye daha hareketli oluyorlar ben cinsiyetini bile öğrenmiştim 12. Haftada tarama testi yapılırken 🥰
2prensesannesiiii srnglcskn ya çok iyi 11+1 de bize kız gibi duruyor dedi şimdi gittiğimizde yine tahmin yaparım net bişey demem dedi🤷🏻♀️🥲 16 haftayı bekleyeceğiz biz🥰😪çok heyecanlıyım 💓
Minnosumm89 2prensesannesiiii ikilide olmuyor o genel olarak kan tahliline bakıyorlar dediğiniz genel muayenede oluyor. Daha detaylısı detaylı ultrasonda oluyor
2prensesannesiiii Minnosumm89 yok ense kalınlığına da bakılacak bugün sadece ikili değil muayene de olacağım
2prensesannesiiii Minnosumm89 siz ikili yaptırdınız mı ense kalınlığına falan bakıldı mı bu haftalarda
Minnosumm89 2prensesannesiiii ben malesef bu son bebeğimde yapmadım. Detaylıda ense kalınlığından şüphelenildi. Amniyosenteze kadar yaptırmak zorunda kaldım ve genetik test. Bişe çıkmadı şükür. Ama keşke aceleye getirmeden ikiliyi o gün yaptırsaydım
1anne2bebek__ 2prensesannesiiii 11+2 de gittim. Minicik ayaklarının ellerinin şeklini gördüm ama burun falan görmedim. Sizin haftanız daha büyük belki görürsünüz.
2prensesannesiiii 1anne2bebek__ bende o haftada el kol görmedim burnunu falan yüzünü gördüm 😂😂 hiç hareket etmemişti bakalım bugün nasıl enerjiktir inşallah 🙏🏻
2prensesannesiiii 1anne2bebek__ bizimki uykucu çıktı üzüldüm hareket etmedi diye bugün eder inşallah 🙏🏻 🥰😂