Rabbim korusun
Deprem
- Düzenlendi
2pasaannesi ben hissettim lavobaya kalktım sonra yattım sallandı biraz dedim basım dönüyor herhalde sonra tekrarladı ve dolap kapılarından ses geldi o zaman anladım bizde duzceliyiz kuzenim orda yasiyor ve dolap ayağına düşmüş bütün düzce şuan sokaklarda babanem ve dedem de orada yaşıyor aradım ulaşamadım onlar için çok endişeleniyorum 😔 uykum paramparça oldu uyuyamıyorum istesem de etkilendim sanırım baya ve eşim sabah işe gidicen 6.30 da yanlız kalmayı göze alamaiyorum rabbim korusun bizi inşallah bebek bile hissediyor bunu direk hareketlenmeye başladı 😔
Prenses34_annesi evet hissediyorlar benim beşinde uyuyan bebeğim korkulu rüya görmüş gibi ağlayarak uyandı.
Rabbim beterinden korusun
Prenses34_annesi bende kocaelideyim yatak beşik gibi sallandı ilk anlamadım eşim rüya görüyor o sallanıyor sandım onu sallaniyorsun diye uyandırdım baktım hala sallaniyoruz 🥺 komşular sokağa çıkmış çok korktum. Cuma dogumum var Allah’ın izniyle korktum diye sancım oldu karnım sertleşti ve çok hareketlendi. Allah beterinden korusun 🤲birdaha yaşatmasın
mor_menekse amin inşallah canım sağ salim doğum yaparsın
Prenses34_annesi amin canım saol 🌸