Zeynepksr Anneyimm şeffafın rengi belirli bir süre sonra sararıyor bende kızım olacak yeşil alıp sonrasında da kullanırım diye düşünüyorum
RamazanFuLyaUzuner Merve366 kızlar file almak mantıksız değil mi bebek filenin üstünde nasıl Durucak üşümez mi suyun içinde durması daha iyi değil mi üşümemesi için 🤭🤔
Merve366 RamazanFuLyaUzuner yok cnm düşmüyor arkadaşım kullanıyor tek başına bile yıkaya biliyor file sayesin de
Asya_2402 Ygtzynp Az önce gidip oğlum için yeşil aldım ben kovasıyla beraber ama maşrapası yoktu maalesef.Tek korkum filenin uymaması,umarım öyle bir sorun yaşamayız 😕
Zeynepksr Ummuceylan geçen yıl yeğenim almıştı içine de e bebekten L boy file almıştı bende öyle yapacam boyu L ama
Nickimyokkibenim Bende bulduğumu aldım kalmamış zaten ikinci yerde ayırtarak buldum şeffaf aldım ama çok kaliteli bir ürün kesinlikle beklediğimden çok iyi çokta kullanılmayacak bşy zaten iki aydan sonra kullanılmaz bile belki o yüzden çok pahalı bir şeye gerek yok bence
deletedmom6295 bebek bakım çantası ve küvet setini aldım. eşim daha gözlerini ovuştururken çekeleye çekeleye götürdüm kalabalığı görünce oha diyor😀 güle güle kullanmak nasip olsun
Muhammedamine Küvet, maşrapa , kova, bi büyük biberon , bi küçük biberon aldım , zıbın vardı alt üst 3-6 ay olandan aldım , bebek askısı aldım .. nevresim takımı yoktu polar battaniye fln da hoşuma gitmedi . Beşik de gördüm alacaklar için söylüyorum güzel ve kullanışlı değildi 🤗 Rabbim kullanmayı nasip etsn
RamazanFuLyaUzuner Merve366 anladım canım hani dedim file nin üstünde yatarken üşür ama suyun içinde üşümez