HamidoDemirci Bende gördüm bu hafta geliyormuş ama ayaklı olan küvetlerden mi alsam tam bilemedim eğilmek zor mu olur ayakta yıkamak daha pratik sanki
Zeynepksr Ummuceylan geçen yıl yeğenim almıştı içine de e bebekten L boy file almıştı bende öyle yapacam boyu L ama
Ummuceylan Merve366 aynı sorun bendede var arkadaşım almıştı file olmadi dedi ama olanı bulam var mı merak icindeyim
RamazanFuLyaUzuner Merve366 kızlar file almak mantıksız değil mi bebek filenin üstünde nasıl Durucak üşümez mi suyun içinde durması daha iyi değil mi üşümemesi için 🤭🤔
Esracim Ygtzynp bende ikinci olur diye mavi almadım şeffaf dibi desenli küvet aldım. Ama yeşil olanı da begendim
Minnakelifim03 Oznurboluzun persembe günunden once satısa çikardılar küveti o yuzden fazla renk seçenegi kalmadi ben gittigimde her renkten 2 şer 3 er tane vardı simdi sadece 1 seffaf bkr mavi kalmis 😂 pembeyi ben kaptim 😂😂
bikucukbalik Bende yeşil aldım kızlar çok tatlı renkleri var ve beklediğimden daha iyi boyut açısından daha küçük bekliyordum normal boyutlarda