mrsmerry Ebruu91 garmastan pomat 2 günde iyi gelmişti benim göğsüme ikinci gebeliğim 36 haftaya gircem kullanmaya başladım ilkin de kimse beni uyarmamıştı 🙄
Asmine Ebruu91 canım cevizi agzınla çiğne göğüs ucuna koy kalsın bunu her emzirdikten sonra yap hemen gecırıyo
canserko Ebruu91 ne yaptıysam hafifltemedim. Çünkü sürekli sadece ucunu tutuyordu. Sağıp biberonla veriyordum, öyle öyle toparladı . O süreçte de sadece karbonatlı su ile silip bol bol hava aldırdım
Seher_ornkk Ebruu91 bütün kremler hikaye, kesinlikle e bebekteki gümüş kapağı aldr hemen eşine 🤭 kargo uzun sürer direk mağazadan alın aynı gün içinde farkı görürsün hemde uygun diğer markalara göre
Halime90 Ebruu91 yarıyor geçer inşallh Ben doğumdan önce başlamışdım . Ve hastaneyede götğrdun doğmdan hmen sonra kullndm o yüzden çok çekmedim bu konuda
Bzdmr Ebruu91 kantoron yağı bulabilirseniz benim abimin eşinde çok işe yaramıştı bı kaç kez sürdü ve geçti bir daha olmadı
Nisa04 Ebruu91 sütte iylestiriyor o yüzden kapaklardaki sütü dökmeyin diye okumuştum bilginiz olsun 🤗