PnarSazakBulut ay çok korku dolu anlatınca herkes insan normalden korkuyor tebrik ediyorum çok güzel anlatmışsınız korku hikayesi gibi değil ;)) Allah kızınızı size bağışlasın İnşAllah
    Baharun2 vay bacım sen doğurmuşundur diye düşünüyodum ben beklenen gün geldiğinde seninde meleğin ansızın gelecek annesi 😍😍
      Tgbabsra amin canım benim rabbim seninde yardımcın olsun o Bebek ordan çıkacak sonuçta öyle yada böyle için ferah olsun seninde
        İnşallah çok güzel bir Doğum hikayesi allah bağışlasın yavrunuzu insallah darısı başımıza bende 36 haftalığım kızım 32den beri gelmeye çalışıyor yatıyorum hep ama dün geceden beri sizinle aynı Şekilde ağrım ve asagıya baskı var suyum gelir diye bekliyorum bizimde böyle kolay olur insallah 😊
          Lavaboda suyunuzun geldiğini nasıl anladınız acaba bi anlatabilir misiniz rica etsem 🤗
          Elifismaill canım bizde hep en baştan beri baskı vardı biraz yürüsem sanki düşecek gibi gelirdi zaten son kontrollerde doktorumuz hep bebeğin başı Rahime basmış derdi benim bel ağrılarım vardı 1 haftadır ilk belirtisi hafif hafif kasıklarıma sancılar giriyodu adet oluyo gibi birden gitti daha sonra zaten sıcaklığından anlıyosun su olduğunu tutman mümkün olmuyo
            PnarSazakBulut benimde hep öyle canım hep asagıda kafası hiç yukarda olmadı hep erkenden gelcek siye korkuyla geçti suan suyuna taktım ya gelirse anlamazsam diye çok teşekkür ederim sağlıkla büyüsün melek 👼🏻
              PnarSazakBulut öncelikle hayırlı olsun cnm bende 38 hafta 3 günlük olduk bende de aynı dediğin gibi 3 gündür aşırı bel ağrım var kasiklarima bişeyler batıyor adet sancısı gibi de sancilarim var dogururmuyum acaba artık gelsin istiyorum artık kızımın
                Elifismaill inşallah canım benim bende sen gibiydim acabalar neler neler ama Allah zaten öyle yardım ediyoki yani o an panik falan olmuyosun tam tersi mutluluk oluyo çok şükür diye 😍
                Chnurgl yok canım ben hastanelik olan biriyim her ay iğne vurulmadan sancım geçmez ben gibi eğer sancılı adet dönemi yaşıyorsan Doğum sancısından korkma 😂😂
                Ruhh canım Allah bilirde bence senin de çok yakın zaten çok şiddetli olmuyo hafif hafif ama vücut sinyal veriyo bakalım ne zaman gelecek senin meleğin😍
                • Ruhh bunu yanıtladı.
                • Ruhh bunu beğendi.