[silindi] Merhaba tecrübeli güzel annelerim ve güzel anne adaylarım İlk bebeğime mamajo biberon denedim ama kesinlikle istemedi Şimdi ikinci bebeğim için başka bir marka öneren ve bebeğin alma ihtimali daha çoktur dediğiniz duyduğunuz biberon var mı?
EzgiKly [silindi] Prematüre doğan ikiz bebeklerim var. İlk ay şırıngayla besledim. İkinci ayda eczacının tavsiyesiyle lansinoh biberon aldım. İkisi de bir kaç denemeden sonra çok güzel tuttu tavsiye ederim
Hilhir28 [silindi] ben MAM kullandım temizliği Bi o kadar pratikti gaz giderici özelliği vardı ve gerçekten hiç gazı olmadı mama kullanmasına rağmen
[silindi] EzgiKly lansinoh mu denesem ben de acaba .. malum fiyatlar çok uçuk olduğu için aynı anda birden fazla pahalı ürün alamam
[silindi] Btlklnc yenidoğan başlığı olanla 1 aylık olan arasında ne fark var malum aralarında bir ay oluyor ama fiyatları çok 🤦🏻♀️
Mom_89 Bende philips aventin yenidogan setini aldım ama dediler ki inşallah alır almaya bilir dediler.
[silindi] Mom_89 inşallah alır ya biberon alması çok iyi olur bence amin amin diyelim de alsın bu sefer bebeklerimiz
Hilhir28 [silindi] almanyada Bi yakınımızda sipariş vermiştik sonra baktık ki hepsi burada ve trendyol da satıyor büyük boyunu oradan aldik
[silindi] Ozgee123 çok uygunmuş benim baktıklarım hep 200 küsür 🥴 link ya da detaylı fotoğraf paylaşabilir misin rica etsem 🙏🏻