melikeyldz_05 Kızlar adetime 4 gün var Beta Hcg 14 den 44 çıktı yükselmeye devam eder dimi Çok korkuyorum boş gebelik olmasndan 🥹 Dualarınızı Bekliyorm Allah’ım bana ve İsteyen herkese nasip etsin
Guzelanne56 melikeyldz_05 reglınıze daha varken 44 değer ıle ogrenmıssınız ben regl günümde 33 ile ogrendım 2 gun sonra bı daha kan verin 2 katına cıkarsa sorun olmaz diye düşünüyorum
cananhazal melikeyldz_05 umarım boş gebelik çıkmaz ama boş gebelikte de beta yükseliyor bilginiz olsunn
guzelanne01_ melikeyldz_05 canım sen hamilesin hayırlı olsun işte üzüleceğin bi durum yok geç döllenme olmuş sende bu yüzden beta düşük duruyor gebesin folikasite başla doktora gitmeden başlıyabilirsin süreklide beta verme benim adetim geçikti 5 6 gün sonra yaptım 399 çıktı çok düşüktü ama vermedim tekrar tekrar strese sokma kendini
Betuulsenn melikeyldz_05 benimde ilk seni çok iyi anlıyorum ilk zamanlarda bende öyleydim benimki 12 idi düşün:))
Betuulsenn melikeyldz_05 adetim 5 gün gecikmisti benim o yüzden çok korkmuştum meğer geç döllenme olmuş hamdolsun:)
Betuulsenn melikeyldz_05 yokk daha 13 haftamız var doğuma canım aminnn Allah razı olsun sana da nasip olsun inşallah🥰
Kuvvetlihisler melikeyldz_05 2 günde bir takibini güzel yap benim regl tarihim bile tutmuyordu 52 yle öğrendim sürekli baktırdım 2 günde bir sonra doktor 1 hafta sonea bakalım demişti zaten sonra uçuyor gidiyor yakaladığın %80 i mi ne olması gerekiyor internetten sende bir araştır istersen
Sedamete melikeyldz_05 olumsuz düşünecek bir şey yok canım ben 9,87 ile öğrenmiştim 2 gün sonra 27ydi öyle yani