Mervegc Ecegksu ya bize de ayni zamanda kiz dendi siz gibi supheye dustum suan ama doktor baya net dedi
Sibelcnr Mervegc bana erkek dedi sonra kiza benziyo dedi artik detayliya kadr bekledim detaylida kesin kiz dedi ben bile gordum yani oyuzden ne kdr buyuk olursa ve keisn su derse ona inan benziyo yada bi ihtimaller hep yanlis cikar
Papatyarslan Mervegc 12 den 15 e kadar erkek denildi 15ten 17 ye kız şimdi detaylıya girmeye korkuyorum değişir diye😏😅
zilhan Bta Evet net gösterdi pipi dedi 😂😂Herşeyini mavi aldım 1 ay oğlum diye sevdim ve sonuç kız 😂 Herşeyi iade etmek zorunda kaldım
Ayse5960 Mervegc 23 haftada yanılma olmazmış detaylıya girdiyseniz artık teknolojiler çok iyi renkli ultrasonda olmaz
Mervegc qnsmLk ya sizin de degismis baya. Yanlis bilinen hafta bizimkiyle ayniymis detaylıyi bekleyip öyle netliycez o zaman
Mavikalem Mervegc ilk seferde yanılma olabilir ilk cinsel organı gelişirken kız ve erkek organı benziyor sonradan değişiyor belki yanlış görmüş olabiliri
Ecegksu Mervegc herkese aynı olacak diye bir şey yok sadece önerim şimdilik eşya almayın ben almıştım üzülüyor insan