Mervegc Bi cinsiyet söylendikten sonra ayrintili ultrasonda ya da başka zaman cinsiyeti farkli söylenen oldu mu?
Mavikalem Mervegc doktor büyük ihtimalle yanlış görmüştür. Emin olmak için bir sonra ki kontrolü bekle
zilhan Mervegc Erkek denildi pipi gösterildi , Detaylı ultrasona girdim ve kız çıktı 😂34 hafta gebeyim halen kız
Mervegc Mavikalem yok benim net soyledi doktor tek söyledi zaten ama sonradan yanilma olabilir mi diye sordum
Mavikalem Mervegc ilk seferde yanılma olabilir ilk cinsel organı gelişirken kız ve erkek organı benziyor sonradan değişiyor belki yanlış görmüş olabiliri
Birglbiray Ben ilk kız dediler sonra erkek bi daha gittim kız en son gittiğim de erkek demişlerdi oğlum oldu 😂
Mervegc Ozgee123 aa aslinda erken haftalar da degilmis sasirdim biz de 18inci haftamizdayiz yeni ogrendik kiz dendi değişebilir yani o zaman
Busocanehh Ya banada 17 haftamda erkek denildi özelde bugün devlet hastanesinde kız denildi iyice kafam karıştı 🤣
Mervegc Busocanehh 17 erken de degil aslinda degismis yine de demek bizim de degisme ihtimali var 18.haftadayiz biz de yeni ogrendik kız dendi
Ozgee123 Mervegc kızs umay koyucam ama yanına güzel isimlerden bi isim daha koymak istiyoruz sizce ne olabilir?