09Tugba_0909 Likayolcusu bende henüz öyle belirti yok maalesef inşallah en yakın zamanda olur çünkü artık doğum haftasindayiz gelsin istiyorum
zumzum Haftama gireceğim. Bugün yeni dopum yapan bir arkadaşımlamkonustum. Bacaklarını kapatamıyosan tam olarak bil ki kanala girmeye baslamıştır dedi. 😵💫😵💫😵💫😁😁😁
Sinememir Benim ki dönmedi bile göğsün altında duruyor kafamız 9 gün kaldı bir ihtimal diyorum döner belki ama çok düşük bı ihtimal diyorlar normal oldun isterdim son dk dönen oldu mu
09Tugba_0909 Sinememir dönmez canım sanmıyorum çünkü genelde son zamanlara yakın yerleri daraldığı için donemiyorlar yinede herşeyin hayırlısı 🌺
Mcolci Sinememir arkadaşımın oldu canım. Doğuma girecekken bebeğiyle son kez konuşmak istemiş dr dan izin alıp konuşa konuşa bir anda dönmüş bebeği ve son anda normal doğum yaptı. Sizde bebeğinizle bol bol konuşun☘️
ada_2000 09Tugba_0909 benim bebeğim de kanalda değildi sadece baş aşağıydı doğum anında sancılarımla beraber indi aşağıya
09Tugba_0909 ada_2000 bende öyleyim geçen hafta kontrolde doktorum dedi kafası aşağıda ama kanala girmemiş dedi inşallah en yakın zamanda girer.
Glshozcn 09Tugba_0909 ben aşağıda baskı hissetmiştim. Doktor normal bebeğin çok aşağıda demişti. Bacaklarımı kapatmaya çalıştıkça ağrı veriyordu.
Umay255 09Tugba_0909 evet çünkü altta baskı ve idrar kaçırmaya başladım bide orda vuruyo sanki cikicak gibi oluyo
ada_2000 09Tugba_0909 hiç kafana takma sancı ile o aşağıya iner zaten İnşallah kolay bi doğumun olur 🌼
srcataby NurrrH evet ayni bu şekilde vajinada bir dolgunluk sanki bacak aranda bi top varmış gibiydi bende bacaklarımı tam kapatamıyordum ertesi gün doğum oldu ❣ tabi o zaman erken olduğu için ben çok anlamlandıramamistim
srcataby vajinada dolgunluk hissi olmustu fakat benim bebegim doğum da kanala indi 5.5 cm le yatış yaptım fakat bebek kanala girmemişti hatta doktorum en son ihtimal sezaryani dusunucez demisti ama sonradan kanala girdi suyu vs patlattilar