Zarif Arkadaslar merhaba hamilelik beta hg kac olmalı ben kimyasal gebelk gcırdm ilk 18 ckmstı sonra dger 7 ye dusmustu bdha olck dıye korkuorm gcıkırse adetm kan testı yaptrcm 1 hafta bekleyp szn dgerler nsl ckmstı 7gn beklcm adet gcıkırse tbı
sudamlasi Zarif benim 800 küsur çıkmıştı 1 hafta gecikmeyle. Değerin kaç olduğu değil düzenli yükselip yükselmediği önemli.
Rojinn Zarif bende kimyasal gebelik geçirdim iki gün gecikme ile kan testi verdim hcg 15 çıkmıştı sonra kendiliğinden sıfırlandı şimdiki hamileliğimde yine iki gün gecikmeyle 1016 çıkmıştı hcg 26 haftalık olduk 😊darısı sana inşallah 🙏🏼
tugbaninmucizesi Zarif benim ilk 35 3 gun sonra 119 10 gun sonrada 2bin küsür cikmisti o zaman keseyi görmüştüm sadece 7+4 kalp atışını duydum 😊 icini ferah tut insallah Allahbirdaha yasatmaz saglikli bir evladın olur🌸😊
Muhammedamine Zarif benim adetten 4 gün önce sağlık ocağında yaptırdığım kan testinde 22 çıktı ben bidahada yaptırmadım adetim 5 gün gecikti kendi doktoruma gittim 5 haftalık hamileydim keseyi gördük bu işler az biraz sabır istyor aceleci davranmamak gerekiyor ben sakin kaldım sonuç 28+2 haftalık olduk minik adamı bekliyorum . Rabbim sanada nasip etsin hayırlısıyla 🙋🏻♀️
Destina21 2 günde bir aynı yerde yap tahlillerini .. iki kat artması lazım.. değerin düşmüş değer çok az yükselip ya da hiç yükselmeden düşüyorsa kimyasal gebeliktir..
ebru23 Zarif dollenmeye gore degisiyo canim benim 3 gun adetim gecikti 3010 cikto bazisinda 1 hafta gecikiyo 50 60 80 cikabiliyo 2 gunde bir artsn yeterli bu ins gonlundekini verir alllah sana.
SeymaCona Bende 2 kere kimyasal gebelik geçirdim suna hamıleyım yine adet 1 gun gecikince 76 çıkmıstı sonra 1 hafta sonra keseyi görmüştüm
Merwe60 Zarif bende ilk kimyasal gebelik geçirdim değerlerim aynı sizinki gibiydi sonra birkez adet oldum ve ondan sonraki ay hamile kaldım hastaneye gittigmde adetim 5 gün geçmişti ve 1800 falandi değer yanlış hatrlamyorsam şimdi 34+5 teyiz çok şükür şimdilik bi sikintimiz yok inşallah ta olmaz
Merwe60 Zarif değerleriniz 2 günde 1 iki kat artyorsa bi sıkıntı olmuyo diye biliyorum kese gorup kalp atışı duyana kadar bende çok telaslanmstim ama şükür ki oldu Rabbim sizede nasip etsin en kisa zamanda ,bizlerede sağlıkla kucagmza almayi inşallah