Hamile_Teacher Hamileliğin ilk haftaları alt karnın altında kasıklarda bir ağrı oluyor mu bununla beraber göğüs ağrısı? Ara ara kramp giriyor reglime iki gün var ama bu ağrı bi başka.
arirangg Hamile_Teacher Canım bu dediklerin bende olmuyor ama olduğunu söyleyen çok kişi var. Şu an 5 haftalık hamileyim hiç göğüs ağrım yok.
Mry_mm Hamile_Teacher zaten ilk hamilelik belirtileri onlar gayet normal bende de kasık ağrısı oluyordu göğüste hassasiyet oluyor adet dönemine benzer ağrılar sonra sonra geçer
guzelanne01_ Hamile_Teacher evet oluyor normal ama yinede genel bi kan testi yaptır dün doktorum genel bi test yaptı troid enfeksiyon şeker hamileliksel oluşan hastalıklar hepsine baktı sende baktır bunlarda bişey yoksa normal
Aysenur222 Aysnrbtnn canım ben 6 haftaya girdim kesildi birden hiç olmuyor seninde öle oldumu 6+4 üm şuan
guzelanne01_ Aysenur222 bende 6+4 üm gecen haftada 2 gün hissettim ara arada diğer günlerde olmuştu şimdi yok kızımdada aynı oldu normal yerleşiyor bebiş
Aysnrbtnn Aysenur222 Evet benimde birden kesildi bulantım sevindim hatta iyi bari kısa sürdü diye 6+4 gittim kalbini dinledim gayet iyiydim şimdi 3 4 gün önce tekrar başladı bulantılar 🙁
Pemberuya Hamile_Teacher aynen bende 4-5 haftalığım vajina üzerimde ağrı ve belimde bide göğüslerde var🥺
Fatmiks Benimde 4 haftalık muhtemelen tam netleşmedi haftaya gideceğim tekrar doktora ama dediğiniz gibi kasıklarımda böyle kramp gibi ağrılar giriyor bende korkuyordum normalmiş 🙈
_y0 Son adet tarihime göre 5 haftalığız aşırı sırt ağrısı ara ara giren kaşık ağrısı ve uykusuzluk var uyuyamıyorum 😂
_y0 Jeonxx tek değilmişim 😂 geceleri asla uyuyamıyorum zar zor gündüzde öyle uykulu değilim normalde herkes uyuyor bizim bebeler garip 😂
Mucizemses _y0 ya bende 5 haftalığım aşırı uykusuzluk var 3 gecedir gözümü kırpmıyorum gündüzleri yatıyorum uyuyamıyorum deli olcam Artık herkese uyku yapar oturdukları yerde uyurlar ilk haftalar bende tam tersi oldu normal değil diye düşünmeye başladım artık
_y0 Jeonxx hayır canım cuma günü randevum var beta takibi yapıyorum 2 güne bir en son kaçı gördün sen ?
_y0 Mucizemses çok kişi varmış bizim gibi kuzum endişelenecek bişey yok galiba 😒😒 3 de yattım 6 da kalktım zar zor yattım geri 8 de ayaktaydım 😂
miraylihayat Hamile_Teacher benimde çok kramp girerdi. Ben ihtimal vermedim dikkat etmedim kanamam oldu kesildi oldu kesildi derken hamileymişim.
Cicek_ miraylihayat yaa benim de perşembe ve cuma günü kanamam oldu çok az. Bugün adet günüm normalde bu güne kadar hiç kanamam olmadı. Sabah gene biraz peçeteye geldi. Cuma günü çok kasığım ağrıdı, bugün de ara ara ağrıyor. Ve belim ağrıyor. Var mı yok mu anlamadım yaa 😐