Nurella00 bende ilk defa oldum ve ameliyathane ortami beni de cok geriyordu. Oncelikle doktorunuza guvenin. Benim elimi tutan da ameliyat sonrasi basimin ucuna gelen de doktorumdu. Abi kardes gibiydik hala da oyleyiz ayrilirken dedik birbirimize hatta hocam ola ki hastane degistirirseniz haberimiz olsun diye.
Sonra, kavusma heyecani dusunun ve kendinizi birakin. Bende cok tedirgin ve korkuyordum. Spinali vurduktan sonrasi zaten hissedilmiyor. Bebegin cikis dakikasi 5 dk, dikimi 10 dk, 15 dk bebek hazırlanıyor yani 30 dakikayi hayatinizda hicbir seyi dusunmemeye ayirin ve kendinizi beynen bosluga birakin. Zaten bebisinizi gordukten sonra agliyorsunuz istemsiz 😊 benim hic aglamayan esim bile kapida bebegi karsilarken oyle bir aglamis ki odaya geldigimde gozleri kipkirmiziydi 😊 30 dakikayi hayatinizda bosluga birakin psikolojik olarak ben oyle yaptim 😊
Ne hissediyorsanız da hemsireye soyleyin, mideniz mi bulandi soyleyin basiniz mi agridi soyleyin. Ben doktoruma hatta hocam biraz espri yapın konusun allah askina dedim ama ben onu diyene kadar bebek cikmis dikisimi atmis olmuslar 😊
Agri dayanilmayacak kadar degil emin olun suni sancidan daha az etkili. Agri kesiciler etki etmezse narkoztik bir seyler isteyin yapiyorlar 😊