eylulicten Kizlar Sali gunu dogum yaptim bilen bilir 🌺 spinal ile ilgili sormak istediginiz, ya da korktugunuz ne varsa sorabilirsiniz. Not: tek basimayim, tek bakiyorum bebisime 😊
Ssmerve10 eylulicten maşallah canım hayırlı uzun ömürler versin Rabbim Benimde haftaya cuma olacak Allah izin verirse ikinci sezeryan ama çok korkuyorum ilkte bişey bilmiyordum öyle geçti ama şimdi çok korkuyorum ve panik atak basladi geçen seneden beri
Sumeyyeabdi eylulicten hayırlı olsun canim benim sağlıcakla büyüt bebeğini inslalah 🥰 nasilsin cok ağrın oluyor mu
Seyma0323 Allah analı babalı büyütsün canım🥰 darisi başımıza🤲 bende haftaya salı olacağım Allah’ın iziniyle. Benim merak ettiğim şey, sezeryandan önce tahlil vermemiz gerekiyormu? eğer verilirse kaç gün önce
eylulicten Merveyks cok cok az sadece ameliyat yerim. O da sadece sabahlari. Agri kesiciler verdi doktorum antibiyotik de verdi sabahlari icince hicbir sey kalmiyor. Muhtemelen gece hareketsiz yatiyoruz sabah kalkinca birden aciyor ama dedigim gibi sinek isirigi seklinde 😊
eylulicten Ssmerve10 bende korkuyordum sonucta ameliyat o yuzden normal istedim ama olmadi. Suni sanci hissetmedim en yuksegine ragmen, rahim yumusamadi. Rahim sertken de dogum baslatanayiz dedi sonucta bir duvara sert sekilde girersen nolur dedi doktor, yaralanirsin. Bunda da kanamalar olur dedi. O yuzden sezeryana aldi. Eskisi gibi degil sezeryanlar korkma dedi gercekten oyle oldu. Hemen yurumem cok iyi oldu benim icin. Tabi doktor da cok onemli burada
eylulicten Sumeyyeabdi sagolasin canim 🌺 sizliyor sadece ama ilk gunler gibi degil. Artik yan yatabiliyorum mesela. Yavas yavas gidiyoe etkisi sanirim. Dayanilmayacak kadar degil bebisler icin her aciya deger 😊
Ssmerve10 eylulicten doktoruma çok güveniyorum çok güler yüzlü bir bayan ama benim beynimde kötü düşünceler geçiyor sürekli
eylulicten Ssmerve10 sen pozitif ol bebegine pozitifligi yansit. Benim kiz dogar dogmaz gulerek dogmus fotosunu cekmisler 😊
Sumeyyeabdi eylulicten cok şükür canim benim inslalah 🥰bnimde pozitif sezeryan hikayem olur az kaldı bizede az kaldj
AzraFarah eylulicten doğum süreciniz nasıl geçti,benim ilk doğumum genel anesteziyle oldum, uyandığımda çok ağrım vardı,sizin de öyle miydi. Bide zor olmuyormu sezeryanla bebeğe bakmak, dikişleriniz acımıyor mu
eylulicten AzraFarah ameliyat bittiginde inanilmaz bas agrisi oldu soylememe ragmen. Odaya gecince gecer ilac vericekler dedi. En kuvvetli agri kesicileri verdiler ama uyusukluk gectikce agrilar artti. Dayanma gucu veriyor Allah nasil dayandim bilmiyorum ama agri kesiciler olmasa demek ki uyuyamayacaktim ilk gece. Zor olmadi ne bileyim, sanirim hareketli oldugumdan dolayi zorlanmadim. Kalkar kalkmaz cok yurudum, uyudum dinlendim o yuzden atlattim sanirim. Suan sadece sinek isirigi kadar sizliyor o da sabahlari kalkarken
AzraFarah eylulicten Kendi kendinize kalkabiliyor musunuz,ben birinin yardımı olmadan kalkamıyordum ilk hafta
eylulicten AzraFarah evet kalkiyorum. Esim is kuruyor cunku evde olmuyor ben tek basima tutuna tutuna kalktim sonra alistim zaten 😊 biliyorum aciyor ama dayanmak lazim diyerekten kalktim hep. Sadece ilk kalkisimda hemsire destekledi sonrasini hep kendim yaptım
AzraFarah eylulicten maşallah size, bünyeniz çok güçlüymüş,benim bünyem çok zayıf olduğu için herhalde,kendi başıma lavaboya bile gidemiyordum eşim yardım ediyordu, üstümü eşim giydiriyordu. Şimdi çok korkum var,yine öyle mi olurum diye
eylulicten Cer92- evet canim uyusturduktan sonra taktilar. Cikartirken de 6. Saatten sonra yurumeye başlayacağım zaman cikarttilar hissetmedim bile
Nihal-Elif35 Allah analı babalı büyütsün herkes ameliyatla ilgili soru sormuş ben bebişi sorayım😊 odaya geldiğinzde ilk neler oluyo hastane süreci bende şu ara yetebilcekmiyim korkusu başladı ya beceremezsem diye ilk olucak hem heycan hem korku sonrasinda eve ilk geldiğiniz gün gece nasıl oldu nasıl geçti neler yaptınız ben ilk günlerimiz nasıl olcak çok merak ediyorum 🤰
eylulicten Nihal-Elif35 ne yalan soyleyeyim ilk 2 gun bende bocaladim hatta sariliga donuyordu hemsireye foto attim o soyledi hafif sarilik baslamis diye. Sonra toparladim. İlk 2 gun sutum gelmedi acaba gelecek mi korkusuyla surekli de mama verdigim icin icim gidiyordu herhalde o stresten bebegi besleyemedim ama guzel toparladim. 3. Gun sutum geldi, yine mamaya devam ettim ama anne sutu de vermeye baslayinca benimde psikolojim duzeldi bebis de duzeldi. Burun tikanikligi oluyor bu net. O yuzden serum fizyolojik almanizi oneririm. İlk 2 gun acilde burnunu aspire etmekten artik dedik boyle olmayacak serum aldik. Suan cok iyi cok sukurler olsun beslenmesi de oturdu anne sutu bir ogun veriyorum çunku az geliyor mecburen. Arttikca mamayi azalticaz 😊 Tavsiyem kesinlikle sutum gelmiyor yetmiyorun gelecek mi gelmeyecek mi diye dusunceye kaymayin. Hurma kayisi dag inciri bunlari yiyerek getirdim sutumu. Simdi de, ebebekten malt icecekleri ve humana cayi aldim. Bunlar ekstra yapacaginiz seyler , asil yapmaniz gereken bol bol su icmek ve fırsat buldukca uyumak ve olmazsa olmaz ten tene temas. Bunlar anne sutunu getiren seyler 😊
Edasuu Ne güzel masallah 🙏 pozitif olunca bence insan herşeyin üstesinden geliyor bence bir kaç güne hiç birşeyiniz kalmaz 🙏 bende ilkini normal doğum yaptım bebeğin nst te hareketleri az diye 37 hafta da suni sancı verdiler 12 saat boyunca sonra bebek doğdu sonra bebeğin eşi düşmedi yarısı içeride kaldı doktor hatası mı yoksa bebek doğarken eliyle yırttı mı bilemedik 🙌🙄 sonra amilyatta girdim acele şekilde bebek doğdu diye sevinirken bebeğin eşi için narkoz verdiler amilyat girdim normal doğum yapmama rağmen çok dikişim vardı iki gün yürümek de zorluk çektim narkozu zor zor attım sürekli başım döndü o yüzden aynı şeyleri yaşarım diye korkuyorum bende sezeryan düşünüyorum ikinci doğumumda
eylulicten Edasuu simdiki sezeryanlar inanin cok kolay. Kalkmaktan agridan korkuyor insanlar ama inanin dayanilmayacak kadar degil. O da agri kesicilerle dayanilmayacak kadar olmuyor. Kolay degil 7 kar kesiyorlar parmağımiz kanasa bir haftada iyileşiyor sonucta ameliyat olduk 😊 siz pozitif kalin ve bebeginize de pozitif yansitin 🌺