Minikkalp937 Dün adet görmem lazimken cumartesi akşamı sancım. oldu ertesi gün oglene kadar sancim sürdü ama pedime kan man hiç bulasmadi hep kahverengi leke vardı tuvalete çıktığım zaman çok az sumuksu kesik kesik kan geldi adetmiyim degilmiyim onuda bilmiyorum adetlerim bu yaşıma kadar hep düzenli oldu asla böyle bişe yaşamadım hiç evliyim ve bebek sahibi olmak istiyorum dun akşamda gaz sancim oldu 12 gün önce ve ovulasyon günümdede devamlı ilişkide bulunduk sizce bu durumla alakası varmıdır dünde eczaneden test aldım tek çizgi çıktı şuan çok yeni 10 gün sonra anca diyorlar yarın doktorda randevum var ama bilgisi olan burda yazabilir şu an kan kesildi denecek kadar az ve bitti galiba üstüne görme olmuş olabilirmiyim
Duyguuuu Minikkalp937 Canim belki hamilesindir yerleşme lekelenmesidir yada adetinde bi sorun vardir üşütme mevsim degisikligi yuzunden falan. Adetine kac gun var veya kac gün gecikti?
Duyguuuu Minikkalp937 aa pardon dun demişsin benimde adetime 3 gun kala kahverengi lekelenmem olmustu ve 3 gun sürmüştü hamile oldugumu ogrenmistim. Belki oyle birseydir. Ama bos yere heveslenmeni de istemem açıkçası. Insallah hamilesindir.
CansuDemir Minikkalp937 10-15 gün daha geçmesini bekleme. Yerleşme lekesi olabilir. Benimde kahve lekem ve adet olcakmış gibi ağrılarım olmuştu.Geç döllenme yaşamışım, 2. Kan tahlilimde çıkmıştı anca.Bi bekle bakalım inşallah hamilesindir 🤲🏻
Minikkalp937 Duyguuuu dün adet günümde bugünde olmadım dediğim gibi cumartesi yani adetten 3 gün önce böyle bir durum oldu ve ara ara sancı giriyor hafif hafif gaz sancısı gibi o kadar adet olsa anlarim bu adete benzemiyor kahvemsi lekelenme oluyor bugünde damla şeklinde leke olmuş kulodumda Orkid bile takmıyorum çünkü kan gelmiyor hep az leke şeklinde
Minikkalp937 CansuDemir CansuDemir peki bu dönemde cinsel ilişki olabilirmi yaşayabilirsiniz yoksa beklicemmi
CansuDemir Minikkalp937 Onu bilemem de doktorlar zaten ilk 3 ay önermiyor.benimde gecikmem 3 gün olunca yaklaşmadık birbirimize, kafamız acabalarla dolunca 😊
yagmurtpl Canım benim de kahverengi leke olmuştu sonra adet olmamıştım birkaç gün daha bekle hala adet olmazsan hassas gebelik testleri var onlardan al, hakkında inşallah hayırlısı olur canım, Allahım gönlüne göre versin 🙏❤️
yagmurtpl Minikkalp937 canım 15tlye almıştım ben erken gebelik testi olarak geçiyor %99 doğruluk payları var
yagmurtpl Minikkalp937 lekelenme oluyorsa riske atma derim ama bence birkaç gün bekle duruma göre doktora görünürsün o söyler zaten napacağınızı
Aybuke5 Minikkalp937 bak canım ben 3 aydın girmiyorum ilişkiye sana o kadar söyleyim ilk 3 ay önemli diyorlar bazıları giriyo sonra kan geldi diye üzülüp korkuyolar en iyisi riske atmamak ve senin belli bile değil gerek Yok ki
Sinemiraz Minikkalp937 hamile olduğunuz için ilişki yaşayamazsın diye bir kaide yok ama ola ki hamileyseniz ve riskli bir gebeliğiniz olacaksa ilişki doktorunuz tarafından kısıtlanabilir .
Aybuke5 Minikkalp937 herkes ilişkiye girebilir ama bazılarına bişey olmaz bazılarına olur ayrıca sen lekelenmem var dedin yine riske atmamak daha iyi ve mevsim geçişlerinde adet gecikmesi olabilir bazen de lekelenmeyle de başlayabilir