Merhaba kıZlar 33+4 deyim normal doğum istiyorum da bir konuda çok kararsız kaldım epidural almalımıyım almamalımıyım diye ? Epidural alıp da doğumdan sonra bel ağrıları olan var mı yada hiç bel ağrısı yaşamayan ?😔☘️
Epidurall...?
Baharun2 özel hastanelerde epidural için extra ücret alıyorlar mı acaba
kardelenimm alıyolarmış ama ne kadar bilmiyorum canım yarın soracam.Normalde 1600 dü doğum ne kadar koyarlar üstüne acaba 😓
Baharun2 benim gittiğim hastanede normal doğum 1800 sezeryan 2050 normal doğum yapıp epidural istersem kaça patlar acaba 😂 korkuyorum artık valla taktıkları serum başına para isticekler diye 😂
Deletedmom434 tşk ederim ☺️
Baharun2 300 lira koyuyor benim hastanem oyle cok değil benimde normal dogum hastanemde 1600 tl insallah bende epidural normal dogum istiyorum 37+1 haftalık hamileyim
Dilansncr 35 haftadayım hem korkuyorum hem normal Doğum istiyorum epidural biraz rahatlatıyordu beni ama eşim araştırmış çok fazla yan etkisi var kesinlikle olamazsın dedi haklıda aslında
SeZeryan da isteniyorum oda bende ama hadi en kötü sağlığınızı etkileyecek bişey olursa tabiki sezeryan olur ama epidural asla 🙅♀️
Herkes catur cutur doguruyo sende doğur diyo gülüyor sonra 😂 aslında bende istemiyorum insallah soyle 4 5 acılmayla hastaneye gidiyorlar pıt diye doğuruyorlar onlar gibi olurum 😂
SeZeryan da isteniyorum oda bende ama hadi en kötü sağlığınızı etkileyecek bişey olursa tabiki sezeryan olur ama epidural asla 🙅♀️
Herkes catur cutur doguruyo sende doğur diyo gülüyor sonra 😂 aslında bende istemiyorum insallah soyle 4 5 acılmayla hastaneye gidiyorlar pıt diye doğuruyorlar onlar gibi olurum 😂
kardelenimm ewet benim hastane 400 tl fark alıyo
BurcuakirGlec çokmuş ya bende gidince sorayım çok merak ettim
kardelenimm normal Doğum 1100 sezeryan 1400 hastanede Çamlıca Erdem hastanesi
BurcuakirGlec orda fiyat daha uygunmuş
kardelenimm evet alıyorlar hatta benim gittiğim özel hastanede tam 2bin tl fark istiyorlar🙄
deletedmom947 ayy bana bişiler oluyor 😂
kardelenimm ama ben bi tek benim gittiğim hastanede bunu duydum normalde 300-500 arası fark istiyorlar
kardelenimm hee ya herşeyi faturaya dökerler artık 😂
Baharun2 dikiş başına 5 tl 😂😂😂
deletedmom947 epidural hiç düşünmemiştim ama böbrek genişlemesinden dolayı çok ağrım oluyor erken doğum riskim var sezeryan olmazsam eğer normal doğumda epidural istemeyi düşünüyorum