Merhaba kıZlar 33+4 deyim normal doğum istiyorum da bir konuda çok kararsız kaldım epidural almalımıyım almamalımıyım diye ? Epidural alıp da doğumdan sonra bel ağrıları olan var mı yada hiç bel ağrısı yaşamayan ?😔☘️
    Dilansncr ben de epidural yaptırcam nasipse canım.Bence hiç kötü düşünme,doktoruma sordum öneriyo kesinlikle.Bel ağrısı kalıyomuş dedim kişiye göre değişiyo herkeste olacak değil dedi
      Baharun2 benim gittiğim hastanede normal doğum 1800 sezeryan 2050 normal doğum yapıp epidural istersem kaça patlar acaba 😂 korkuyorum artık valla taktıkları serum başına para isticekler diye 😂
        Dilansncr 35 haftadayım hem korkuyorum hem normal Doğum istiyorum epidural biraz rahatlatıyordu beni ama eşim araştırmış çok fazla yan etkisi var kesinlikle olamazsın dedi haklıda aslında
        SeZeryan da isteniyorum oda bende ama hadi en kötü sağlığınızı etkileyecek bişey olursa tabiki sezeryan olur ama epidural asla 🙅‍♀️
        Herkes catur cutur doguruyo sende doğur diyo gülüyor sonra 😂 aslında bende istemiyorum insallah soyle 4 5 acılmayla hastaneye gidiyorlar pıt diye doğuruyorlar onlar gibi olurum 😂
          deletedmom947 epidural hiç düşünmemiştim ama böbrek genişlemesinden dolayı çok ağrım oluyor erken doğum riskim var sezeryan olmazsam eğer normal doğumda epidural istemeyi düşünüyorum