Devran Deletedmom434 bu durumda doktora danışmalımıyım danışırsak bulantıya ilaç veriyo ben bebeğim var diye kullanmak istemiyorum o yüzden .
Devran alperenimmmmm hemde çok ben bu bulantılarla 5 bucuk kilo aldım ilaç ve iğnelerden olsa gerek en başta düşük riskliydi malesef ki ama artık kalktı çok şükür .🙏
alperenimmmmm Devran ben metpamid anti em ilaclarla biraz da olsa rahatladim doktorunuza danisin isterseniz
Deletedmom434 Devran metpamid verebilir zoferde veriliyor mide bulantısına ama o biraz ağır bir ilaç doktorunuza danışın doğal olarakta bulantılarımı 2 hafta içinde zencefilli ballı sallama çay ile kesmiştim birde çubuk kraker tüketiyordum deneyebilirsin
Devran alperenimmmmm en iyisi danışmak çünki aşırı bulantı başladı yatak yorgan yatırdı beni resmen 🙂
Devran Deletedmom434 ilk baştada hep kraker yiyordum ama artık bırakmıştım tekrardan başlamayı düşünüyorum 😞
Zeynp Devran mide yanma ve bulantısının saçla hiç bir ilgisi YÖK Ki haftanız çok erken 18 de detaylıya gittiğim de daha saçı çıkmaz demişti uzman
Zeynp Devran 😂 saç konusu mühim bi konu sizin için sanırım Sormadım ancak şeker yüklemesi için yarın gittiğimde ebeye soracağım sizin için 😀
Pelus Valla bende saçla alakası olmadığını düşünüyorum ama yakın zamanda mide yanması yaşayan yeni doğum yapan yakınlarımın bebekleri neredeyse at kuyruğu yapılacak kadar uzun saçlı oldu
deletedmom6295 Devran valla bende de durum farklı değil ama öyle anlatılan bulantılar mide yanmaları falan hiç yaşamadım kesin kel doğacak tospağam 😀