-Merveet Doktor kontrolümüz yapıldı 2 senedir hamile kalamıyorum nasıl yol izlenir kızlar ne yapmak gerekir
Haticetufan -Merveet instagramda doktor mfk adında bi doktor var onun ilaç takviyelerine bi bak doktorla görüş. Kullananlar hep hamile kalıyor. İnsallah sende olumlu sonuc alırsın
-Merveet Hiçbir problem çıkmadı doktorun tavsiyesine göre düzenli ilişkimiz var özellikle adet bittikten hemen sonrayı güzel değerlendiriyoruz
Duygumert -Merveet rahim filmi cektrdiniz mi bende aylarca doktora gittim ultrason yapıldı hormonlarıma detaylıca defalarca bakıldı eşime sperm testi yapıldı en ufak bir sorun dahi çıkmadı üstelik 4 yaşında bir oğlum olmasına rağmen ikinci kez hamile kalamamistim sizin gibi 2 sene olmuştu rahim filminin ertesi ayı hamile kaldım şuan 5 aylık hamileyim faydası olduğunu düşünüyorum
-Merveet Bu ay bu şekilde denedik bugün regl olmam lazımdı olmadım henüz bir kaç gün gecikirse test yapacağım hemen umitlenmek istemiyorum
Minikobaby -Merveet eger fizyolojik bir sorun yoksa bu ise birazda psikolojik kaliyor cunku sizin gerginliginiz beklentiniz hissettiginiz tum duygular hormonlari da etkiliyor, stres alanlarindan uzaklasmak kafanizi rahatlatmak iyi gelebilir meditasyon oneririm
-Merveet Duygumert rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum canım doktor hamile kalmazsan bu ay film çekelim tüplerine bakalım dedi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin seninde 🤗
-Merveet Minikobaby çok teşekkür ederim önerinizi dikkate alacağım rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum
femme -Merveet rahim filmi cekildinzmi tuplerde tıkanıklık yada az bi yapisiklik vs olabilir. Ben rahim filmi sonrası gebe kaldim 11 ay sonra
-Merveet femme çekilmeyi düşünüyorum inşallah en son o kaldı hormon testleri ve yapıldı eşime de test yapıldı bir problem yok
ylmzftma -Merveet adet bitiminden sonra ilişki 3 gün ara ilişki şeklinde ilerleyin. Her ilişkiden sonra 20 dakika sırt üstü, 15 dakika sağ ve 15 dakika sola yatın umarım gebelik olur🙏🏻
Esmaatok -Merveet bir problemin yoksa hacemat tavsiye ederim sülük de atıyorlar genelinde benim 1cocugum var 1 senedir düşünüyorum olmuyordu sülük yaptırdim belime karnıma hamile kaldım tedaviden sonra kalırsın dedi hamile bu ay ve ben yaptırırken hastaydım diyer ay hamile kaldım şuan 2aylik hamileyim
arelbaby -Merveet bence çektirmelisin benimde 1 sene sürecim oldu rahim filmine kadar herşeyi yaptırdım hiç bir sıkıntım yoktu. Rahim filminden 2 ay sonra hamile kalmıştım. Rahim filmindeb sonra temizlendiği için genelde hamile kalma ihtimali yüksek oluyormuş.