hzl040823 tugcedoganay1 tutmuyor canım, zaten %50 doğruluk payı var bende erkek gözüküyordu kızım oluyor 🥰🥰🥰
Likayolcusu tugcedoganay1 kızım da tutmuştu bunda oğlan gösteriyor ama bilemiycem 6 haftalığız bakalım bu da tutarmı 😊
Rmysbyzt tugcedoganay1 valla çin takviminde kız gösteriyor. Doktor kıza benziyor dedi ben erkek hissediyorum😂 2 hafta sonra net öğrenirim inşAllah sağlıklı olsunda tek
tugcedoganay1 @Likayolcusu bende 7. haftadayım erkek gösteriyor ama bakalım benim çevremde de çin takvimine uyarlayıp hamile kalıyorlar %80 ihtimal veriyorlar
Ayayka elifsgr nasıl oluyor peki nasıl hesaplanıyor acaba Rabbim sağlıklı versin tabi de merak ettim açıkçası 😅
Nerimandemir_01 tugcedoganay1 benim tuttu kızım olacak inşallah. Ve tanıdığım bı çok kişinin doğru çıktı
Sevinceliyeva05 tugcedoganay1 bende sizin gibi merak ediyorum yanlız çin takvimini iki cür bakan var olduğun yaş ve olduğun yasin usdune bir yaş geliyosun o yaşa göre bakıyorlar sizce hangisi? Onlarda takvim gerimi ne öyle bişey
AzraFarah tugcedoganay1 bende baktım, doğruluğu ne kadar doğru bilemem ama benimkisi erkek çıkmıştı, oğlum olacak sağlıcakla gelsin inşallah
bendiyebiriii tugcedoganay1 bende de tuttu. Erkek hissediyordum ama kız çıkıyordu. Kızım oluyormuş♥️🎈
Mustafayigitvebeytugannesi tugcedoganay1 baktim da iki gebeliğimde de tutmuş bunda da kız gösteriyor 16 haftalığım daha cinsiyet belli değil inşallah bunda da tutar çünkü iki oğlum var çok isterim kız olsun 😊