DenizCeylin Civciv08 bana doktorum normal vücut doğuma hazırlanıyor demişti geçen hafta. Bunlara ek olarak üst karın bölgemde acı var.
Maliefem Civciv08 37+3 bugun emekleyercek hale geldim çok fena 3 cm acikligim var günlerdir sanci cekiyorum ama düzenli değil çok zorlanıyorum
_duygu Civciv08 aynı şikayetler bende de var 😑 37.haftadayz bizde akıntınız ne renk bende açık renk beyaz gibi iki gündür baya yoğun normal mi.bilemedim
DenizCeylin Civciv08 benim uzun zamandır böyle alıştım galiba. Mg kullanmayı kaçıncı hafta bıraktınız
Civciv08 DenizCeylin doktor dogumaca bırakma dedi ama pek de işe yarıyo sayılmaz bacak kırın kasılmalarım var
Civciv08 DenizCeylin başlarda öyle düşünüydum ama bu kesme bicme işi bi tuhaf yapıyo beni normal yapcam sen😂
Civciv08 Maliefem desene daha iyi günlerim acaba bende de mi acılma başladı da böyle agrı cekiyom yürümek yatmak perişanlık
DenizCeylin Civciv08 ben de sezeryan istiyordum son günlerde kararsızım bilmiyorum şu anda. Yeşil akıntım var onunda endişesi var bebeğe zarar verir mi diye normal doğumda.
Maliefem Civciv08 yok o çocuğun baskısı açılmayla ağrının alakası olmuyor canım benim diğer gebelikte hic ağrım yoktu 7 cm acikligim vardi
Civciv08 DenizCeylin yani bi sıkıntı olsa doktorlar hemen zaten mudale ediyo da sezeryan bi de zor ya iyileşme süresi uzun normal de zor ama hemen ayaga kalkabiliyon
miranmomsss DenizCeylin benimde yeşil akıntım var ama kokulu değil yarın kontrolde soracam enfeksiyondur değil mi başka yeşil akıntı yok dimi normal doğuma engel ben normal istiyordum 😒
DenizCeylin Civciv08 aynen bende o yüzden kararsızım zaten. Sezeryan sonrası bide o bölgeyi hissetmiyoruz diyen çok. Uyuşukluk gibi dyen. Hayırlı doğru olan doğumu gerçekleştiririz inşallah
Civciv08 DenizCeylin evet öyle oluyomuş bi de sezeryandna sonra kabızlık gaz agrısı Dikiş agrısı baya cok oluyomuş