Pinarr 1PrensAnnesi doktorunuz da önermemiştir zaten büyük ihtimal normal doğumu 🙂 hayırlısı olsun hakkımızda inşallah 🤗
1PrensAnnesi Pinarr amin cnm😍 aynen öyle başta belki vücut toparlar filan diye net konuşmadı ama bu hafta hala aynı ve 37haftaya uyumlu görünce tmm dedi sezaryen yapalım bende kabul ettm ☺
YamurKarabulut Zarife boşuna beklemiyor bebek anne karnında gününü cidden Allah öyle nizama koymuş ki 🙏🏻🙏🏻İlk gebelikte 39 hatta 39+3 felan iyidir .. eğer ilk gebelik sezeryan sa bebek de sıkkntınyoksa 38 de alınıyor önceki kesi nedeniyle oda
YamurKarabulut aasenamerve stajlarım harici 8 yıllık sağlıkçıyım eşim doktor. Bir çok kadın doğumcu arladasımız var hiç 36 duymadım çoğul gebelik harici!!! Hatta ben şaka yaptım al artık kocaman oldu diye arkadaşı kendi gününü doldursun öyle alalım bebek güzelce gelişimini tamamlasın suan için sıkıntı YÖK nasılsa dedi..
aasenamerve YamurKarabulut evet ben de duymadım hatta erken doğum tehlikesi olanları bile ilaçla bekletebildikleri kadar beklettiklerini biliyorum. O yüzden şaşırdım.
YamurKarabulut Zarife aynen ya kaç ay geçti 1 hafta da geçer 🤗🤗 peki sezeryan için anestezi yöntemini konustunuz mu? Genel spinal epidural Hanefi’sini tercih edeceksiniz
YamurKarabulut aasenamerve yanlış anlamıstır ya da durumu farklıdır sağlıklı tekil gebelikte 36 da kimse almaz hele ki ilk Doğumda
Asen ozg lousa kilodu kullan at mıydı, bu onlardan aldım sonra hijyenik olur mu gite düşündüm, yoksa karın üstüne gelenlerden mi acaba
ozg Asen normal kumaş kilot aldım canım yüksek bel olandan. şuan bile onları kullaniyorum ameliyat yerime gelmiyor yüksek bel olduğu icin.
Elabadeninannesi 1PrensAnnesi kuzum soğan koy soğan bende koycam emzirmeden önce kesip gögüsüne sürcekmişsin emzirmeden silip emzircekmişsin yara olmuyomuş bide dereotu yicekmişiz süt yapıyomş ben orkid aldım o kilotlar pişik yapıyomuş
1PrensAnnesi Elabadeninannesi ya duydumda bebek sonuçta bu ya kokusu tiksindirici gelirse 🙄 korkuyorum ondan
YamurKarabulut 1PrensAnnesi biri de kına sürün koyu alana demişti ama risk bence bebek bi kere kokudan taddan tiksinirse almaz .. enngğzeli şimdiden her gğn zeytinyağ sürmek .. 1 hafta kala lansinoh kreme başlamak
Elabadeninannesi 1PrensAnnesi bebek ağız bezi varya onu köpükleyip silcekmişiz gögsü olmuyomuş koku hemen silcen bde aç oluyolar ya alıyolarmş
1PrensAnnesi YamurKarabulut sağol cnm💙💙💙 benmkide 33 haftada 2381 gramdı muzu o kadar çok yedimki gerçekten kilo aldrıomuş inandım vallahi sizde yiyin bence baya yarıyo
YamurKarabulut 1PrensAnnesi ya kilolu bebekde sıkıntı ideali olsun 😂 muz da hemoroid ihtimalini artıyor birde kalorisi yüksek bi meyve bebeğe derken kendimize işlemeyelim kiloyu 🙂
1PrensAnnesi YamurKarabulut haklısın aynı şeyi düşündm soğan yine 1 günde kokuyu atar kına hafta sürer ve tiksinir bebek allah korusun Lansinohu 32 haftadan beri kullanıyorum bakalım yararını görecekmiyim karbonatta aldım onuda çok duyuyorum kaynamış ılımış suya koyup göğsü silecekmişsin hem bebeğin ağız pamukçuğu önleniyormuş hemde göğüs ucu korunuyormuş☺
1PrensAnnesi YamurKarabulut Haklısın allaha şükür ben hamilelikte hep ishaldim muz o sebepten etkilemdi beni Kalori olarakta 11 kilo almışım toplamda normal diyo doktor☺ Abartılı olmadı yani şükür 😍
1PrensAnnesi YamurKarabulut Haklısın allaha şükür ben hamilelikte hep ishaldim muz o sebepten etkilemdi beni Kalori olarakta 11 kilo almışım toplamda normal diyo doktor☺ Abartılı olmadı yani şükür 😍