[silindi] QUEEN0888 32 de 2440 demisti 1 hafta ilerde dedi simdi karnim buyudu ginde bir anda mideme vuruyir nefesimi kesiyor
Cdem21 Nuray08 benimde bugün aynı tarif ettiğiniz gibi 35+5 im ilk gebeliğim inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız
Nuray08 Cdem21 insallah cnm suan direniyorum sancilara hafif hafif giriyor cikuyor doktor erken gelebilir dedi hazirlikliyim sağlıkla gelsinler ama vaktinde gelirlerse iyi olur :)
QUEEN0888 Nuray08 Məndə elə düşünürəm 37 hefteni gorsem rahatlaşaram.Çunki dehşet ağırlıq hiss edirem.Heçne ede bilmirəm.Bayag tualetden duranda ağrı nece oldusa ağlamağım geldi🥺
Kayralianne QUEEN0888 35+6 yım yürürken bile cikcak gibi oluyo bu ara benimde. İlk dogumumda oğlum hiç kanala yerlesememisti bile 39+6da sezeryanla doğurmuştum ayy bu sanki kendini itiyo gibi assa assa
Zyynnp8 QUEEN0888 benimde eli asagıdaymış eliyle bastıkca tuvalatee gidiyorum. Saga donuyorum Saga kayıyor sola donuyorum sola kayıyor.
dilantasdemir QUEEN0888 amin inşallah, biz bebeğimle biraz olması gerekenden erken kavuşacağız. Uygulamaya göre 30 ama bizim için geri sayım başladı son 10 🤲🏻