Zynp_3 Minikobaby yaa 😍😍 kaç haftalık şuan ne yapamam lazım kontrol falan olmam gerekiyor mu kese görünür mü
Minikobaby Zynp_3 cok daha yeni 4-5 haftalik vardir muhtemelen, doktor randevunu al ve gorusmeye git kimisi 6 ve 7.haftalarda gidiyor ben heyecandan daha erken gitmistim sana kalmis :) Folik asit icmeye basla mutlaka doktorun soyleyecektir zaten
kaderbylozturk Zynp_3 gözükür bence git sen doktora 2 hafta sonrada kalbını duyarsın kaç hafta oldugunuda gecen ayın kaçında regli olduysan son reglı tarihinden itibaren sayılıyor internette yaz gebelik hesaplama diye son adet tarihinin ilk başlangoç gününü gir cıkar kaç haftalık hamıle oldugun
Zynp_3 mutluugizz 18 Eylül de oldum 18 Ekim de sadece 2,3 damla oldum yerleşme kanaması gibiydi başka da olmadım canım
Livealittle Zynp_3 yarın beraber gidelim canım iyi haberler alalım bende 5 +1 olcağaım yarın inşallah yarın keseyi görürüz ❤️
Zynp_3 Livealittle Canım ne yaptınnn ? Bugün kan verdim 2653 çıktı 4 haftalık ultrasona çıktı mı senin benim var givi dedi ama çok küçük
Zynp_3 1Mom-baby Ultrasonda görünmüyor 4 haftalık keseye benzer dedi betam 2 ye katladı 2653 lerde normal dedi ama kimyasal gebelik dış gebelik vs dedi moralimi bozdu kızlar çok değişik