Fatmiks Elifdamlayildiz yaa ben bir kaç gün önce bir tane erken bir tane normal aldım 50₺ vermiştim 🥺
Elifdamlayildiz Fatmiks kendi eczanemden normal gebelik testi 10 TL alıyorum normalde başka bi eczaneden alayım dedim erken gebelik testi 80 normal gebelik testi de 20 dedi kazikladi resmen 🤦
Eylulun_annesiii Prodictor early kan testine en yakın sonucu veren testmiş bana eczacı arkadaşım söyledi. Ben onunla regl 1 gün kala silik çizgi ile öğrendim. Netten almıştım ben daha uyguna gelmişti 5 ay oldu tabi.
Ali-Kaanin-Annesi Kivircikkuala belli belirsiz bir çizgi daha var Allah’ım hakkında en hayırlısını versin inşallah hamilesindir. Hastaneye gidip kan testi idrar testi ne gerekse verip sonucunu daha ayrıntılı bir sonuç ile öğren. Senin de için rahatlamış olur. Dualarımız seninle 🥰🤲🏻
2prensesannesiiii Kivircikkuala kuzu var gibi bence yanılma değil pembelik var kızarmış yani🥰 ay olursa çok sevinirim dün ben çok dua ettim sana bi çok sevdiğim yakın olduğum arkadaşlara 💓🥰🙏🏻 Kendim kadar sevinirim gerçekten
Kivircikkuala 2prensesannesiiii ilk yaptığım test comfort days silik çizgi çıktı ikincisi prodoctor negatifti 🥹
Ali-Kaanin-Annesi Kivircikkuala Allah’ım hayırlısını versin canım çok isterdim hamile olmanı. Sen de canını sıkma herşeyin hayırlısı olur olmadı diye olmayacak diye bir şey yok Allah’ım çabalarına rağmen olmayan ailelere versin 🤲🏻
Cerennnn5858 Kivircikkuala kuzum bence sen bi test daha yapmalısın. Adetin gecikmemişti dimi. Predictor en güveniliri
Aysenur222 Kivircikkuala ya allah aşkına neyi uzatıyın ben anlamıyom git acilde kan ver bi saate cıkıyor sonuç saglık ocagına güvenme bir güm sonra cıkıyor o