Edau9 fdm12 kasılma canım benimde sağa toplanıyor ama ben doktora gittim panik olup 32 de bende sancı çıktı gerçek sanciymis yalancı kasılma değilmiş benim ki ilaç başladı doktorum
Der_0 fdm12 olabilir canım farketmiyor istersen doktora söyle kasılma için hap verir ama 33 hafta olmuş vermeyedebilir danış yinede sen Korkma yani çok normal kasılma olması
Defneninannesi- fdm12 gunde 3 4 kere oluyo aryik gun gunu artmaya basladi ozeliklede fazla hareket sonrasi oluyor
fdm12 Der_0 magnezyum kullanıyorum verirmi başka bilmiyorum Çarşamba günü kontrolüm gittimde soylucem inşallah teşekkür ederim
DrSnm Benimde 34+3 sağ da toplaniyo soldada ve belim agriyo cok aşırı değil ama bel ağrım var ve assiri halsizim neden oluyo bilen varmı gercktn yerimden kalkicak halim yok
fdm12 DrSnm bneimki önde gidiyor 1 hafta şuan 34 de büyük ihtimalle aynıyız belki bu haftalarda bu belirtirler vardır çünkü benimde belim ağrıyor ama ayakata çok durunca
Nimetaysun Bence o sağa toplanmak değilde sağ bobreginizde şişlik varsa daralıyodur sağ tarafın. Bende hep diyodum ki sağ tarafım agrıyor sanki bebek hep sağda sol tarafım hamile değil gibi diyodum . Doktora gitim sag böbreğini büyümüş ondan dedi
fdm12 Edau9 1 buçuk hafta önce girdim kuyruk sokumum ağrıyo diye sancım çıkmadı Çarşamba günü büyük ihtimalle gene nts gircem
Edau9 fdm12 canım kasılma ona deniyormuş zaten benimde karnımın sadece bir tarafı kasiliyor geçiyor bebeğin olduğu taraf benim bebiş sağda ve hep o taraf kasılıyo bende burda sormuştum normal dediler önemsemedim kontrol günü nstye soktu doktorum sancı çıktı
DrSnm fdm12 ama benim erken olabilir riskli vs diye doktor dinlen dedi vallahi pek kipirdamadim ve bugün zaten hiç yerimden kalkmasın şuanda bile sırt ağrım var çok agriyo