Beyzanurr53 Elif-Turan5036 devlette doktorlar iyi değil diyorlar davranışları ilgisi falan sizin gittiğiniz doktor ilgisi falan nasıl 7 aydır deniyoruz olmadı daha gidip bir görünmek istiyorum
Sevim- Beyzanurr53 devlette çekiyorlar mı bilmiyorum ama imkanın varsa Kayseri’de tekden hastanesinde Özlem hanım var çok iyi bi doktor ama illa burası dersen Kapadokya’da gülden gök çekiyor instangram sayfasında görebilirsin
Sevim- Beyzanurr53 gebelik takibi içinse Yusuf seyhan kapadokyadan devlete geçmiş ilgili gayet memnunum ben
Sevim- Beyzanurr53 Allah yardımcın olsun gülüm tez vakitte doktora gitmeden gebe kalır sağ Salim kucağına alırsın inşaAllah imkanın varsa Kayseri’ye değilse gülden hanıma gidebilirsin
Beyzanurr53 Sevim- insallh canım amin o zaman Gülden hanıma gideyim teşekkür ederim yardımın için çok sağ ol 🙏
Zeyneppp7 kupp normalde Mardin’de ikamet ediyorum ama eşimin ailesi Nevşehir de git gel yaptığımda ona gidiyrn. Çok tatlı bir doktor. Bundan önceki kurtajimi da o yaptı tertemiz . Umarım sizde memnun kalirsiniz
aysethem12 Beyzanurr53 devlette Yusuf bey var gayet iyi bi doktor özelden geçti devlete zaten sıra bulabilirsen ona gidebilirsin.
Beyzanurr53 aysethem12 evet ona randevu açıktı aldım aralığın 5 ne peki hsg doktor isterse mi cekılıyor yoksa bize mi kalmış
aysethem12 Beyzanurr53 sıralamayla gidiliyor diye biliyorum ilaç iğne tedavisi sonrası hsg diye ama tabii en doğrusunu doktor bilirr