Sedavedoga cns__ benim iş yerim biraz sıkıntılı bir yer internetten araştırdım biraz var diyor inşallah her yer için geçerlidir yoksa işten ayrılmak zorunda kalırım
cns__ Sedavedoga yasal olarak hakkınız var. İş yeriniz her ne kadar sıkıntılı olursa olsun hakkınızı arayabilirsiniz.
Adacan Peki bende birşey sorayım 37 de tekrar gidip çalışamaz aliyormuyuz yoksa rapor otomatik olarak çalışamaza dönüyor mu?
OzgeCan2405 Burcuuuuu çalışamaz raporundan bahsediyorsanız evet olur, istediğiniz zaman alabilirsiniz 32 den sonra. Ama çalışabilir raporundan bahsediyorsanız tam 32 de almanız gerek.
Mdorukk Baby905 canım 32 de çalışır raporu alabilirsin tabi ama ondan sonra da istediğin zaman çalışamaz raporu alabiliyorsun 37 yi beklemene gerek yok
muallimehanimmom5 Baby905 ben çalışamaz raporu alıp çalışmadım ilk gebeliğimde kovid cok azgındı o sıralar cesaret edemedim ama bu gebeliğimde Allah nasip kısmet ederse devam etmek istiyorum bu sebeple araştırdım biraz tekrar çalışmaz raporu alıp çalışmayabilirsiniz diye bir sonuca ulaştım zaten çalışamayacak kadar kötü olduğunuzda hangi doktora gitseniz o raporu verir
Sibelbat Kevko 30. Haftadayım akşama kadar oturduğum için sırtım çok ağrıyor geceleri de bel ve sırt ağrısından uyuyamıyorum bende çalışmayı düşünüyorum ama inşallah dayanabilirim
Kevko Sibelbat bende öyle bu geçmeyecek doktorla konuştum hareket etmez spor yapmazsan geçmez d3di ve akşama kadar çok yoruluyorum yapacak gücüm kalmıyor hiçbir şeye
Burcuuuuu OzgeCan2405 amabenim dön adet tarihimi yanlış yazmış doktor bunu yeni farkettim bide beni 33 de çağırdı dedi doktorum 1 hafta sonra çağirdi dersin dedi normale göre bugün 31+5 im doktora göre 32+2
sayre Ben de şu an 35+3 üm, 32 de çalışabilir raporu aldım 36. haftamda çalışamaz alıp ayrılacağım artık dayanılmaz oluyor ağrılar, ödem, uykusuzlukk :(
Paw Kevko benim 32+0 pazar gününe denk geliyor doktorum pazartesi yani 32+1de çağırdı çalışabilir raporu için ama sorun olur mu ki?