Linaa90 Çarşamba günü ilk aşılamam var heyecan da var tabi.Başka var mı süreci beraber yaşamak adına??
Aksoyy Linaa90 Perşembe günü çatlatma iğnesi olacak benim aşılama oldum bakalım herşeyin hayırlısı olsun inşallah
2609nrgl Linaa90 rabbim inşallah güzel sonuçlar almanı nasip eder acaba fiyatı nedir bende düşünüyorumda
Linaa90 Jaleisik Tugcezeynep89 Çarşamba günü daha detaylı bilgi veririm bu gece çatlatma iğnemi vuracağım 36 saat sonra aşılama olacak 5 gün Femera kullandım sol yumurtalık7-8 mm sağ yumurtalıkta 18 mm olmuş yumurtam
Jaleisik Ayy hadi hayırlısı olsun canım bende aşılama tedavisi görüyorum şuan kaç defa gttin yumurtalar için kontrole benim 2.kontrole gttim bugün daha 11-12-14 mm olmuşlar
Linaa90 Jaleisik canım ben geçen ay günde 1 Famera kullandım büyümedi 7-8 cm de kaldı hatta çok üzülmüştüm bu ay sabah akşam dedi doktor famerayı 6.Günde kontrole gittim sol yumurtalık 18 mm sağ yine 6-7 mm bı gece çatlatma iğnesi çarşamba da aşılama dedi
Emine118 Ben 19 ekimde ilk aşılamamı oldum ve şuan hamileyim insaallah rabbim isteyen herkese nasip etsin ❣
Jaleisik Emine118 canim bnde oldum bugün 2.gunum karnimda şişlik ve kasıkta ağrı hiseediyorum ara ara normalmi sence sende olmusmuydu
Jaleisik Ayyy ne güzel sağ salim kucağına al insllah canim Rabbim bizede o haberi almayı nasip etsin 🙏
-Nazlican35- Beeenn aranıza geldim bende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım yarı aşılama gibi 25 mm ulaştı yumurtam biri de 20 mm oldu şimdi ikizlerim olacak Allah’ım nasip ederse 7 haftalık olduk Allah’ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Mhtpp55 Ben geçen hafta salı asilama tedavisine başladım femara die uyarıcı bir hap kullandim 5 gün . Bugün kontrole gittim gonalf 300 die bir iğne verildi cuma kontrole gel dedi bundan sonra li süreç nasıl ilerliyor acaba tahmini kac gün?
Linaa90 Mhtpp55 ben hiç kullanmadım canım onu bilgim yok sana söylemedi mi kaç mm olduğunu yumurtanın ben geçen ay küçük olasa da 7 mm falan dedi gelişmemiş falan demişti
Emine118 Mhtpp55 canım ben adetin 3. Günü gonal f iğnesiyle başladım yaklaşık 2 hafta sonra aşılama yapıldı. Tabi aşılama için yumurtanın belirli büyüklüğe ulaşması lazım bunun için de seni belirli günlerde ultrasyona çağırır 17 18 felan olunca çatlama iğnesini vuruyorsun 36 saat sonra da aşılama yapılıyor.
pelsin00 Emine118 Emine Hanım hayırlı olsun, nerde yaptınız tedaviyi ? Ücret vs bilgi verebilir misiniz lütfen ?
Emine118 pelsin00 ankara hacettepe de (dr:sezcan mümüşoğlu) yaptırdım sadece muayene ücreti ödüyorsunuz (244tl )ben toplamda 3 muayene ücreti ödemiştim 1ini aşılamanın olduğu gün ödedim diğer ikisini muayenelerde ödedim.
pelsin00 Emine118 teşekkür ederim. İstanbulda yaptıranlar yer önerisi yaparlarsa sevinirim. Ayrı bir başlık açtım ama yazan olmadı maalesef.