Zmraemr Eluf 18-23.haftada yapılıyor.Haftaniz yaklasmissa randevu için hastane araştırın bulunmuyor çünkü
Selisce Duha01 iyi bir cihazsa yanılma olmuyor genelde çünkü çok net belli oluyor ben özelde 14+3 de kız dedi doktorum bugün devlete gittim 18im o da kız dedi
aframoms13 Duha01 ben devlette 13. Haftada kızım olacağını öğrendim ve değişmedi. Doktorun tecrübesine bağlı canım
Sehersavas Ben devlete gittim 15 haftalıkken bana %80 kız demişti 20 haftalıkken gittim erkek dedi �u an 24 haftayım 4 gün sonra randevum var heyecanla bekliyorum şu an kızım mı olacak oğlum mu olacak bilmiyorum İkisi de çok net konuştu yanılma olabiliyor yani
Nesli8181 Duha01 12 haftadan 22 haftaya kadar kiz dediler sezeryan olucam o yüzden doktor değiştirdim 26 haftada erkek dedi detaylıca girdim kesinve net erkek değişmez dedi
Hjyihkk Benim 13.haftada keson erkek dendi 20.haftada detaylıda göremediler 24.haftada kız dediler yani değişebiliyor canım 🥰
Gizemgksnmz Duha01 ben 11. Haftada öğrendim 21. Haftadayız değişmedi hala erkek zaten hiç göstermem demiyor her gittiğimde pipi görüp geliyoruz yüzünü saklıyor