adn111 Duha01 16ya kadar yanılma olabilir canım ama kesin olarak 20. Haftada detaylı ultrasonda öğrenilir
Bilge-96 Duha01 Duha01 ben 13+2’de ikili testte öğrendim. 24 haftalık olduk detaylı ultrason dahil gittiğim 7 farklı doktor da aynısını söyledi değişmedi 💞
Heycanlibekleyisim Duha01 devlet de 20 hafta da söylüyorlar özelde işini iyi bilen tecrübeli doktor 11 hafta da biliyor iki oglumuda 11 haftada öğrendim değişmedi erkek biraz daha erken belli oluyor şimdi 3 hamileyim 11 hafta da kız dedi inşallah değişmez ☺️
sedamom00 Duha01 doktorum 11 haftalıkken kız dedi 15 haftalıkken de 17 haftalıkken gidecem bilmiyorum kafa karışıyor insanın 😂😂
Duha01 adn111 15 haftalıkken gidecem bakalım hayırlısı etrafımdakiler inki hep yanılma oldu beklemek en iyisi
Duha01 AskOlsun01 baskı yapıyorlar banada sakladığımı falan sanıyorlar ama netleşmesini bekliyorum bende
Duha01 Heycanlibekleyisim 4 dk muayene etti doktorum tahminini söyledi biraz gıcıklandım uzun uzun bakmadı bu sefer iyi bir doktora görünecem inşallah
AhuMtl Duha01 13 de bende de kesin deme di 18 deyiz şuan yarın kontrol var yarın kesin öğreneceğiz insAllah 😍
Duha01 AhuMtl ya banada toplasan 5 dk baktı kesin demedi zaten ama bu sefer iyi bir doktora randevu aldım perşembe günü inşallah gönlümüze göre versin rabbim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻😍
tazecikannee Genelde yanılma oluyor en net detaylı ultrasonda öğrenmek bende bekliyorum az kaldı bakalım
Eluf Duha01 ben de bugün gittm 14 haftalk cinsiyet demedi ikili tarama testi riskli başka yere sevk ediyom dedi ben 2 defa sordum cinsiyet demedi daha erken dedi