Selisce Aaaysee tetanoz aşısını sağlık ocağında vurulacağınız için kayıt yaptırıyorsunuz ben kayıt yaptırdığım halde beni kimse aramıyor aşı zamanı gelirsin demişlerdi çok ilgililer 🙈
Selisce Ayayka bizimkiler hiç aramıyor çağırmıyor kayıt yaptırdığımda aşı zamanı gelirsin demişlerdi bence ilgili olmaları daha iyi olurdu ama maalesef
Ayayka Selisce orası öyle tabi hiç çağırmamalarından iyidir tabi de bizimkiler de abartıyor heralde şimdi hiç çağırmıyorlar diyenleri görünce 😅
Selisce Aaaysee evet başka bişey gerekmiyor doğumdan sonra doğum olduğunuz söylemeniz gerek çünkü bebek izlenimi önemli boy kilo aşı takibi yapılıyor
Ayayka Aaaysee hem aşı için gerekli hemde takip yapıyorlar canım işte kilon tansiyonun kan değerlerin idrar tahlillerin falan bakılıyor git bence en azından aşı için
Nuray08 Ben hastanede hiç tahlil yaptirmadim izleme yapılan tahlillerime baktı hep doktorum özel tahlillerin haricinde Ben memnunum Çarşamba günü son izlemimie cuma günüde kontrolüm var doktorda yani hep bu şekile denk geliyor iyi oluyor
Melisasis Ayayka sağlık ocağında ekstra kan vermiyorum ki kanlarıma bakıldı normal diyorum yada bilgilendiriyorum. Gebelik izlemi önemli farklı değerlendirmeler oluyor neden gitmeyelim ki .?
Ayayka Melisasis benden alıyorlar işte canım önemli tabide işte ben daha 1 hafta oluyor kan vereli hastanede ve damarlarım çok sıkıntılı zor alınıyor kan o yüzden tekrardan gitmesem mi acaba bu aylık dedim
hacereskit Ayayka 5 aylık hamileyim sadece bir kere takibe çağırıp kan aldılar, birdaha ocakta çağırdılar. Çok fazla gidilmiyor bence mutlaka gitmelisiniz sonrasında bebek takibi hep onlarda 🧡
Babylovebaby Ayayka Çagirdiklarinda gidemeyeceksem eğer güncel tansiyon boy ve kilomu soruyor sağlık ocağı onları söylüyorum harici tetanoz aşısı ve şeker yükleme zamanı gittim birde doktorum tahliller istediği zaman gidiyorm