_mmmmellek Xeyale96 can birşey soruşum yaxınlığ necə günndən bir olur ? Bizdə ya iki günndən bir ya iki günden bir çox qorxuram uşağlara bir şeyi olar suyları partlıyar vs 🙄
Xeyale96 _mmmmellek can bizde ilk 3ay heç olmadı,12hefteden bu yana ele heftede 1defe,bezen 2defe,ama uje adam qorxur sen demiş,hemde getdikce ağırlaşıram deye,bezen de ağrılarım olur,erken dogumdan da çox qorxuram deye yeqin ara vererik
_mmmmellek Xeyale96 can söz deimee sən uşağlara ikili krafat alacağsan yoxsa ayrı ayrı? Cinsiyetmizi öyredik bizdede oğlandılar ama krafat dı falan bilmirəm nətər alım 🤦🏻♀️
Xeyale96 _mmmmellek can hele bilmiremki😕 bir dene böyük almagı düşünürük helelik,istediyimiz ölçüde tapsaq,Allah saxlasın bebişleri,sağ salamat vaxtında gelsinler inşallah🤲🏻
Xeyale96 sutlaacc 15-16hafta gibi hafifden hiss etmeye başladım,yarın 27hafta olucaz Allahın izniyle,şimdi daha güclü hiss ediyorum,ama hangisi daha ayırt edemiyorum😃
Havva1907 Bende 34.haftadayim bende ayırt edemiyorum pek. Bir bebek aşağı tarafta onun hareketleri takip edemiyorum çok zor hissediyorum.
_mmmmellek Havva1907 ikiz bebeklerinze nasıl beşik alıyorsunuz fotoğraf ata bilmirsiniz fikir olur belki🥺🥺🥺
Xeyale96 Havva1907 bende bi ara sadece kasıklarda hiss ediyordum,şimdi göbek etrafinda ama sadece sağda,çok az solda da hiss ediyorum arada😕acaba ikizlerde hareketleri ayırt ede bilen varmı
Havva1907 _mmmmellek İnşallah yukleyebilmisimdir. Tahta besik ve park yatakları sag olsun tanıdıklar verdi hep. Bebek bereketiyle gelir derler ya öyle oldu dolap olarak da 4 kapili aldim ilerdide de kullanabilsinler diye. İlk etapta ikisini aynı park yatak içerisinde yatırmayı düşünüyorum içine reflu yatağı koydum. Daha sonraki duruma göre de ya odalarına ya da diğer park yatağı yatak odasına alicam.
Havva1907 Xeyale96 benimde öyle kasiklarda olan aslında daha hareketli diyor ebeler falan nst de falan belli oluyor hareketleri çok. Yerleri de daraldıkca cok hareket etme olasiliklari da kalmiyor. Rabbım sağlık versin sag salim kucağımıza alalım yeter ki. Az kaldı bizim doktorumuz 36 da alacağını söyledi hayırlısı ile.
_mmmmellek Havva1907 Allah’ım nasıl güzel sağ salim kuğına almayıda nasib etsin❤️ biri erkek biri kızmı?
Xeyale96 Havva1907 Maşallah az kalmış,inşallah sag salim kucağınıza alırsınız,bizde o haftaları görürüz hayırlısıyla🤲🏻
Havva1907 _mmmmellek amin canım rabbim herkesin bebeğini sag salim kucağına almayı nasip etsin🤲 ikisi de kız 😊