Selim_Alparslan Enesim bende aldım şimdi Cerrahpaşa’ya gün mü vercekler şimdi kuzum daha 3 haftam var çünkü
Obirx Selim_Alparslan perinatoloji diye alınmıyor değil mi direk gebe polikliniğinden aldınız randevuyu
Selim_Alparslan Enesim bende İstanbul üniversitesinde okuyorum ama Çapa’yı biliyorum da cerrahpaşa konumu nerde tam olarak en son üniversiteyi ayırmışlardı
Selim_Alparslan Enesim tamam canım peki bana şimdi gün mü verirler hemen bakarlarsa boşuna gitmiş olacağım 17 haftalığız daha 🙂
Enesim Selim_Alparslan cerrahpaşa için internetten alabilirsin , çapayı aramıştım ben 6 hafta sonrası için verebiliceklerini söylemişti
hzlkra Minnakkkk canım benimde belim ve kalçam çok ağrıyordu şimdi 17.haftaya giricez hala ara sıra ağrıyor doktorum normal demişti korkma sende oluyor böyle☺️
Enesim Reyyan1310 internetten ali beniana aldım detaylıyı birtek o yapıyormuş almak biraz zor takip etmek lazım sürekli
Enesim Enesim akşam 20:00 da randevuları günlük açılıyor gün içinde de iptql edenler olabiliyor onları takip etmek lazım
Selim_Alparslan Enesim canım yanlış aldık o zaman dimi gebe poliklinik aldım ben ama Ali bey dolu . Yarında randevum var daha 17+5 iz yönlendirip gün verirler mi 20.21. Haftaya acaba ?