Gulcag Mevafe yapıyor canım randevu alıyorsun kadın Doğuma ordan sisteme giriş yapıyorlar sonra Detaylı için gün veriyorlar tabi devlette sıra yoğun biran önce gidip al sıranı. Ama devlet en az 22 haftalık olduğunda soran veriyor.
Obirx gamzeozer16 nerde yaptrdınız birde tam haftasında mı randevu almak gerek öncesinde muayene şart mı hemen yapıyorlar mı
Selim_Alparslan Enesim canım bende 17+3 haftalığımda İstanbul tıp fakültesine çapaya randevu alsam detaylıya hemen bakıyorlar mı yoksa daha sonraya gün mü veriyorlar ? Eğer sonraya gün veriyorlarsa şimdiden Randevu alıp gün alayım
Mevafe Enesim evet istanbul caglayan dayim okmeydaninda yaptırmayı düşünüyorum bilginiz var mi bu hastanede bakilir mi detayli
Glcnkk Poncikk kaç gün sonraya randevu verdiler bide ne kadar sürdü sonuc hemen cıkıyor mu özeldekş doktora gösterebiliyormuyuz
Enesim Selim_Alparslan çapa ileri tarihlee randevu veriyor şimdi arasanız alabilirsiniz rahatlıkla bence
Poncikk Glcnkk bana doktor bir ay sonra gel dedi kontrol için ama benim Alcam tarihte kontrol günü geçmiş oluyo o yüzden almadım
Poncikk Glcnkk sonuç hemen çıkıyo sen doktorun yanına gidene kadar zaten doktorun elinde oluyo sonuçlar
Ezgi14 Mevafe ben yaptirdim. Yaklasik 20 - 25 dk surdu. Ozelde cok fazla ucret istiyolardi. Sonucta önemli olan bebegin saglikli olmasi. O yuzden o kadar ucret vermek istemedim
gamzeozer16 Obirx benim önce ikili testim riskli cıkınca perinatoloji bölümüne sevk etmişlerdi orda takibim oldu tam haftasında gitmek daha iyi tabiki ben 22 haftama denk gelmişti bursa şevket yılmazda yaptırdım
Selim_Alparslan Enesim bende aldım şimdi Cerrahpaşa’ya gün mü vercekler şimdi kuzum daha 3 haftam var çünkü
Selim_Alparslan Enesim bende İstanbul üniversitesinde okuyorum ama Çapa’yı biliyorum da cerrahpaşa konumu nerde tam olarak en son üniversiteyi ayırmışlardı