• Doğum
  • Lütfen yardım edin fikir verin doğum hk

Tubatgn, başlığı Lütfen yardım edin fikir verin doğum hk olarak değiştirdi.

Bencede bebeğinizi riske atmayın hastaneye gidin zaten zamanı dolmuş doktor suni deneyebilir

elmas1422 eğer bebeğin suyu ve gelişimi normal seyrindeyse 41+lara kadar beklenebilir. Geç döllenme süresi var sonuçta

elmas1422 ilk çocuksa yatış isteyip hastanede de bekleyebilirsin ama genelde bebek vaktinden önce suni alınca kaka yapıyor diye biliyorum. Bence biz bunları konuşurken be sen karar vermeye çalışırken bi anca sancın gelck ve su gibi doğumun olck inşallah 🙏🏼
      Bnm ilk oğlum 3900gr olmuştu dr böyle giderse sezeryana dönebiliriz belli olmaz ama yine de anne karnında 1 gün bile kârdır bekleyip görelim demişti yakın takiple

elmas1422
        Bebeğiniz nasıl sağlıklı doğacaksa bırakın öyle olsun ablam sezeryan olmamak için gitmedi bekledi bebeğin kalp ritmi zayıflamıştı acil bir şekilde aldılar doktor ne diyorsa onu dinleyin

elmas1422 benimde ilk geneliğim böyle oldu 41. Haftaya kadar bekledik perşembe gittim eğer sancı olmazsa pazartesi doğumu başlatırız dediler tam 41 oluyordu devlete gidiyordum bu arada cumartesi sabah sancım başladı gerek kalmadı belkide beklemenizde hayırlısı olur doğum öyle birşey ki insan ne olacağını kestiremiyor nasip neyse öyle oluyor sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza 🙏🏻

EAK ayy inşallah öyle olur büyük ihtimalle yarın yatış yapıcam ve yarına kadar kendiliğinden doğum başlar umarım 🙏

Melek63 aslında ilk düşüncem böyleydi ama her gün gitmek çok zor olacak benim için hastane uzak biraz ve otobüsle gidemiyorum eşimde yoğun çalışıyor her gün işi bırakamaz