Bta momysss ayy heyecanlandm kizmiymis bende sanki orda ciknti görüom gbi pipimi diodum ay hadi ins kızdır:))
momysss Bta o gördüğün çıkıntı kordon gibi sanki ya rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıklı olsunda🥰
SaHil_Hayat Gulsen4224 https://mutluresim.com/images/2022/11/20/2BAgC.jp Gör artık be 🤭 @Gulsen4224 @melegimhosgeldin1
Bta momysss aynen sağlıklı olsunda hepimizinkiler sağlıklı hayırlı evlat olsn kiz erkek farketmez tabi insan bi değişik olsun diyo bazen okdr :))
Nsrn_arl Teyzeler bizimkinde 12 hafta doktor seçemedi bize de tahmin burda yapılan bütün tahminler erkek yönünde bide sizin görüşünüzü alayım ❤️
momysss Bta valla bende öyle istiyodum ya ondan bu kadar çok soruyorum bi oğlum var bunada kız diyen olduğunda seviniyorum ya ama sanki okadar şanslı değilmişim kızım hiç olmucakmış gibi geliyo zaten 2. Den sonra doğuramam artık bakmak cok zor😢😢
momysss Ozge1708 ben çok anlamam ama erkeğe benziyor🥰 anlayanları etiketlerseniz onlarda yardımcı oluyorlar @Gulsen4224 @2prensesannesiiii @melegimhosgeldin1
Ozge1708 momysss benim bir kızım var 19 aylık birde oğlum olsun çok istiyorum ama doktor yüzde 80 kız dedi bilemiyorum artk değişir mi🥰
Ozge1708 melegimhosgeldin1 benim bir kızım var 19 aylık birde oğlum olsun çok istiyorum ama doktor yüzde 80 kız dedi bilemiyorum artk değişir mi🥰