Hakadddd Peki ne zaman testte belli olur benim gibi erken farkeden varsa hamileliğini yazarsa sevinirim☺️
gygy1234 Hakadddd canım yarın kan testine de bak büyük ihtimalle hamilesin zaten benim de silik çıktıktan sonra kanda tam belli oldu pozitif çıktı 31+2 günlük hamileyim adetimden 6 gün falan geçmişti sadece
elaymoms Hakadddd bende de seninkisi gibi olmuştu. Testte net görmek istiyorsan sabah ilk idrar ile yap. Bir hafta sonrada hastaneye git 😊 adetinin üstünden en az 10 gün geçmesi gerekiyor genelde testte net çıkması için 😊
en_guzel_emanetlerim Hakadddd ilk kızımda 9 gün kala öğrendim beta 11 çıktı şimdi ikinciye hamileyim 6 gün kala öğrendim beta 115 çıktı ve ikiside erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıktı
almilakusunannesi Benimde baya siliktiii hatta eczanedeki kız biraz daha bekleseydin dedi ama 2.testi dayanamadım aldım onda daha netti. Şu an 36 haftalık olduk bilee🥹
melikeyldz_05 en_guzel_emanetlerim Benim de Beta 14 çıktı 2 günde bir kan ver ddiler Bugün yine gidicm İnşallah yükselir 🤲
Hakadddd Kivircikkuala Kivircikkuala başım ağrıyor adet sancım var grip gibiyim burnum akiyor karnım şiş adetimde gelcek gibi ama şu gibi şeyler akıyor sürekli acaba hormondan dolayımi.olur
esraamom Hakadddd sabah mı silik çıkmıştı. Benimde normal testlerden sabah yaptığımda silik çizgi vardı sonra bi daha yaptım görünmücek kadar azdı ertesi günü bekleyip sabah yaptım çıkmıştı bu sefer yarın ilk idrarla tekrarla
Kivircikkuala Hakadddd ben akşam üstü yaptım comfort days marka silik çizgiydi 1 saat önce nöbetçi eczane den aldık başka marka prodoctor negatif
Hakadddd esraamom silik değil ama hiç çıkmadı sabh yaptığımda silikti.ikindinleyin yaptım dört.kere yok silik çizgi bile yok