busbussss DURUHAYAT çok teşekkürler ☺️ Ben de doktoruma sordum bugün ödemden kaynaklanıyordur dedi bana sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻
busbussss Mervebaris ödem kaynaklı olabiliyormuş doktorum öyle söyledi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻
busbussss _almirasmom evet dediğiniz sebepten olabiliyormuş doktorum da bana ödem kaynaklı oluyordur dedi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻
busbussss Babylovebaby evet ben de doktoruma sordum ödem kaynaklı oluyordur dedi gebelikte olabiliyormuş genelde sağlıkla kucağımıza alalım inşallah🤲🏻
Burcumus Bebetooooooooooo ay bende 36+5im aynı şeyler bende de oluyor sadece ayaklarımda uyuşma yok geri kalan herşey bende de oluyor neden acaba 🙄
Bebetooooooooooo Burcumus bu haftalarda normal diyorlar umarım güzel bir şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi ☺️
Miracle22 busbussss Benim de ayni sekilde 36. Haftadayim. Doktora sordum dogum yaklastigi icin vucutta odem olusuyomus o yuzden agri, uyusma oluyomus. Benim ozellikle bas parmagim aciyo. El acip kapatarak el egzersizi yapabilirsiniz dedi
busbussss Miracle22 evet benim de doktorum odemden kaynaklanabilecegini soyledi egzersiz iyi gelebilir deneyelim tesekkurler yorumunuz icin bebislerimizi saglikla kucagimiza alalim insallah🤲🏻
Nurdanb busbussss geçer mrrsk etmeyin dabah uyanınca egzersiz yapın ellerinizi yumruk yapip acip kapatin. rica ederim ne zaman isterseniz yardımcı olurum 😉🤗