Kızlar doğum yapalı 4 gün oluyor. Çok şükür sütümde var baya geliyor. Hatta kendiliğinden akıyor bile. Ama bebeğim mememin ucunu tutamıyor. Mememi ağzına alıyor bekliyor, mememi sıkıyorum ağzına süt geliyor onu içiyor. Silikon meme ucuyla denedim onuda gayet güzel emiyor. El pompası denedim meme ucum çıksın diye olmadi.Enjektör denedim olmadı.Benim göğüs ucum küçük. Onun ne için ne yapmalıyım. Bilgilisi olan varmı . Meme ucumu nasıl çıkarabilirim.

Hiç meme ucum yok ebeme soracağım ama şurda da bekleyip tecrübeleri okuyayım

pakize-20 benimde yok denecek kadar azdı hastanede silikon kullandım sürekli bı kaç gün öyle emerek çıkardı ucu sonra devam ede ede tamamen çıkardı ucu 🤔yinede sağlık ocağında varsa ebe arkadaş kna sorabilirsin veya doktoruna da danisabilirsin💕

Kahverengi kısmı tamamen ağzına sokmaya çalışın ucunu değil o zaman tutar

pakize-20 aslında bebek direkt meme ucunu değil o kahverengi bölgeyi emiyor. O şekilde ağzına tutturun bence, direkt ucunu aldırmaya çalışmayın biraz daha geniş bölgeyi verin. Zaten süt çıkışı olan yerleri görürsünüz meme ucu etrafından da süt çıkıyor. Bebek emdikçe çenesi de güçlenecek, ucunu da emmeyi başarır.