• Öneri
  • Doğum sonrası kıyafet hakkında önerilerinize ihtiyacım var 🥰

Kızlar size bir sorum olacak önerilerinize ihtiyacım var daha doğumuma var ama mesela bebek için hemşireye verilecek kıyafetler varya hani hastane çıkışı ben hem isimli yaptıracağım hem de normal alacağım çoğu yorumda gördüm normal olanını verin ne olur ne olmaz diye kan oluyor diye sizce ne yapmalıyım bir ayrı konu ise kendi kıyafetlerimizi odada mi giyiyoruz yoksa onları da mı hazırda bulunduruyoruz🥰

Prenses34_annesi evet normal bi takım verin kirleniyor birde direk resim çekmeyeceksiniz oyüzden süslü isimli takımını toparlayınca giydirirsiniz. Ben sezeryan olmuştum odaya gelince önlüğü çıkarıp ailemin verdiği sadece üst pijamamı giydirdiler uyuşukluk gidince de alt pijamamı giymiştim

Prenses34_annesi canım ben ebebekten 3lü takım aldım içine de bi iç zıbın çorap koydum ebeye verilmesi için çünkü bebeğin kontrolu vs var kirleniyor ve 0stünü çıkartıyorlar ilkinde öyle olmuştu diye bunda kolaylık sağladım… İşlem bitince kendim hastane çıkış seti aldım yedek onu GİYDİR cem isimli olarak da var onu da foto çekeriz diye aldım koydum tabi o halde çekme şansımız olursa ben o kadar herkes gibi sağlam değilim makyaj ga yapamam yatarım 😁😁

sliya30 yok kız ne makyajı insan o halde onu düşünebiliyorsa daha ne diyeyim bende hiç yapmam yatarım zaten kolay birşey yapmıyoruz birde makyaj mı yapacam önerin için teşekkür ederim bacikom 🥰

Prenses34_annesi kendi kıyafetimi odamda giymiştim zaten zaten bacaklarım tutmuyordu his gelmesini bekledim sezaryandan dolayı. Bebek içinde bir takım vermiştik ertesi gün foto çekimi olmuştu o zaman yeniden giydirmiştik.

Prenses34_annesi Canım bende yeni doğum yaptım normal doğum kesinlikle özel yaptırdığın takımı verme derim ben oğluma özel hastane çıkışı almıştım doğumhaneye onu verdim ama keşke odaya geçince giydirseymisim diyorum çünkü hep kan oldu kirlendi odaya geçince degistirdik normal 5 li takım ol onu ver bence odaya geçince özel yaptirgn giydirrsn ben kendim içinde odaya geçerken zaten önlük vardı üstümde odaya geçince pijamaları giydim😊

1prensannesi__ çok teşekkür ederim yorumun için normal doğumu çok istediğim için kendi koyafetim hakkında da merak etmiştim inşallah bana da nasip olur aynen her ne kadar yıkıyorlarsa yada siliyorlarsa bile kalır mutlaka yada kadının elindeki kan geçer kıyafete herşey olabilir ameliyathane sonuçta 🥰

Prenses34_annesi Rica ederim canım sağlıcakla hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah rabbim bı avazda kurtarsın 🤲🏻🥰Evet 3-4 defa yıkamama rağmen çıkmadı maalesef hastanede kuruduğu için üstünde kendim içinde doğuma giderken pantolon tunik vardı zaten pantolon çıkardım tunik üstümdeydi doğumhanede öyle giydim çıkarken üstüme önlük giydirdiler odada temizlenip öyle pijamalarımı giymiştim devlette yaptım bu arada özelde nasıl olur bilmiyorum umarım bı faydam olmuştur 😊

1prensannesi__ kesinlikle oldu en azından aynı olmasa bile insanların hikayelerini dinletip tecrübe edilmekten yanayım birde ilk gebeliğim yaşım küçük bilgim olmadığı için çok seviyorum böyle şeyleri öğrenmeyi 🥰aynen inşallah nasip olur yürüyüş sıklıkla yapıyorum 5,5 ayıma kadar ful yaptım sonrası hava soğuduğu için ara sıra cikabildik hafta sonları da çıkıyoruz eşimle 🥰

Bn isimlı tulumunu fln vermştm gıydırmışlerdı. Kan fln olmadı temızdı bebegım. Kntrol de sadece işitme testı fln yaptılar kan fln almadılar