dilos011 Betulakarr bende 11+1 bi yanım cuma günü 12 haftalık oliyor o zsman git diyor diğerim yarım duzyarin değil haftaya pazartesi git diyor o zaman da 12+3 gibi oluyoruz valla 😂😂
Tusami Betulakarr 12 de taramada öğrendim, iki hafta sonra detaylı var, ama Cumartesi günü doktorum yine doğruladı cinsiyeti değişmedi👍
Burcuuzunnn Betulakarr ben öğrenmiştim kız demişti doktorum kesin dedi hatta ama 16.hafta da başka doktora gittim erkek dedi haftaya 17+5 de kontrole gidicem inşallah kesin sonuç alırım
Betusgunes Betulakarr bende çok merak ediyorum 24 Kasım’da giricez bakalım 2 li tarama testine sonuç kaç günde ckar acaba üniversite hastanesinde yaptırcm
Gaye_zeliha Ben 12. Haftada öğrendim canım kız dediler 31. Haftadayım değişmedi kızim olacak inşallah
Pamukasln Betulakarr ben öğrendim ikili taramada ama 11+5 ti sanırım yanıldı kiz dedi Yüzde doksan, 15+5 te erkek olduğu belli oldu
Balpetegii Sevvl erkek diyip kiz mi cikti bende de cikinti gördüler sizin cikintili usg fotosu var mi
koohydal bende 3 gün sonra gidecem, 12+5 olmuş olacam acaba belli olur mu dersiniz, bu kadar erken doğru tahmin olur mu ki? daha 6 santimertecik bebiş küçücük
Violetta Betulakarr Genelde erkek belli oluyor derlerdi. 2li testte doktorum %90 erkek dedi. Ve yanılmadı