Emanetimi_bekliyorum Betulakarr 20. Haftadayım hala düzgün ögrenemedim detaylı ultrason da net görecem inşallah
Betulakarr Sevvl o kadar cok merak ediyorum ki anlatamam 😂 11. Haftam bugün dedim ulen bir hafta daha sabret belki öğrenirsin falan diyorum kendime 😂😂😂 haftaya gidicem o yuzden 🤯
MehemmedEli11_ 3 ayinda bile bizde kucuk daha anlasilmiyo dediler 4 ayinda,oyrendik oglanmis her ayda ultrasona gidiyorum sagligi icin tabien son gecen ay 7,ayinda dopler muayenesinde dokdor yine kendisi soyledi erkek oldugunu
Sevvl MehemmedEli11_ 2 kız bi kız bir erkekti her hafta gitmeme rağmen farklı farklı doktorların birine erkek demesine rağmen şimdilik 2 kız 😂
Sevvl MehemmedEli11_ 19 haftalık canım hiç önemli değil tabi ne gaekeder saflıklar gelsın hepımızın bebeklerini 😍
MehemmedEli11_ Sevvl bazen kucuk oldugundan doktorlar yalnis gore biliyor 6 7 ayinda dopler muayenesinde kesin bilinecek saglikli olsunlar oncelikle inwAllah Amin
MehemmedEli11_ Betulakarr evet seni anliyorum canim bende oyleydim oyrenene kadar bi an bile aklindan cikmiyo insanin acaba ne diye🤭
dilos011 Betulakarr bende 11+1 bi yanım cuma günü 12 haftalık oliyor o zsman git diyor diğerim yarım duzyarin değil haftaya pazartesi git diyor o zaman da 12+3 gibi oluyoruz valla 😂😂
Sevvl MehemmedEli11_ Çarşamba detaylı var ordada netleşir diye düşünüyorum ama zaten bence net gördüm çünkü ikisinide gösterdi doktor bacak arasını😍
Balpetegii Sevvl erkek diyip kiz mi cikti bende de cikinti gördüler sizin cikintili usg fotosu var mi
Mry123 Betulakarr ben 13 haftalığım. 12+2 haftamda gittim doktora kemik yapısı erkek %70 erkek bebek diyorum dedi. 2 hafta sonra gel kesinleştirelim ne olduğunu dedi🥰 haftaya pazartesi tekrar gidecem o vakitte 14+2 olacam Allah izin verirse öğrenecem
sedamom00 Betulakarr BNde öğrendim fakat doktorum pek emin konuşmadı bilmiyorum 11 haftalıkken kız dedi 15 haftalıkken de kız dedi bilmiyorum haftaya gidecem artık 😂😂