Ela4810 Ebruerdi59 benim çarşamba zorunlu sezeryanım var. 9 bin tl+ bin tl suit oda. Gaziosmanpaşa avrasya hastanesinde
2cocukluhayatamerhaba Ela4810 merhaba doktorunuz kim bende Avrasya ya gidiyorum benimde zorunlu sezaryen olacak ama SGK olmadan fiyat 12.500 olmuş benim sigortam yok malesef 🥲
Bebeginehasret Ebruerdi59 buhara erzurum normal.sezeryan ayni 6000 diyolr oda susleme 3 4 tane foto cekimi lohisa serbeti +kurabiye ikrami ne varms galiba 🤷♀️
gunel91 Ebruerdi59 medikal park bahcelievlerde 13bin ikiz cocuk icin 2bin ilave. Medipol baĝcilar 11bin ikiz cocuk ilave 1300
Beyza44 Ebruerdi59 hanımlar resmen bedavaya doğuruyorsunuz oturduğumuz yerde fiyatlar o kadar uçuk ki sizinkileri gördükten sonra yazmaya utandım 🤦🤦
Beyza44 Ebruerdi59 İstanbul Bahçeşehir de özel bı kliniğe gidiyorum doğum için doktorun kendi anlaştığı hastaneden doğum paketi aldık muayene ve doğumu kapsayan 30 bintl
babysahin Hilalebrar Lokman hekim İstanbul hastanesi Pendik Kurtköy de doktorum da Pınar yıldız çoook memnunum çok ilgili
Hazal_41 4 ay önce Medical Park Kocaelinde sezeryan oldum 8 bin TL 9 ay da her ay muayneye gittim muayne de 515 TL di 😔
Tugceakts67 femme bahçelievler Medipol da zorunlu sezaryan oldum yeni 7500₺ verdik herşey dahil isteğe bağlı 14 bin
hambostanimEymen Ebruerdi59 normal doğum sezeryan doğum farketmiyor 4500 refakatçi hariç bir de doktor indirimi oluyor %10. Doktor indirimi ile refakatçi dahil 4500. Nevşehir Özel Versa Hastanesi
Ela4810 2cocukluhayatamerhaba Doktorum Atilla Okur, benim sigortalı fiyat. Aslında ayda 180 civarı bir tutar ödeyince, en azından sağlıktan yararlanabiliyorsunuz diye biliyorum 170 i bi arayıp bilgi alın bence
Kubraa033 Sultan4141 nasıl ya nst demi şaka gibi gerçekten bir karından ameliyat etcek 1 kere kescek 2 bebek çıktı diye 2 ücret mi gerçekten nasıl para kazancaklarını şaşırmışlar