babysahin femme yaaa 😍 aslında o civarlardaki özel hastanelere sorsanız oluyor bazı hastanelerin böyle paketleri
femme babysahin bu civarda çok uçuk hastaneler var bana yakın Florence, kolan , Türkiye hastanesi , medipol , falan falan 😃😃 Benim gittiğim yerin muayenesi suan da 200 tl Doktorum da memnunum ama hastane biraz vasat .ss Bilmiyorum napicam😃
babysahin twinboymama Pınar yıldız neden değişiklik yaptınız ? Benim ablamda aynı hastanede aynı doktorla devam etti çok memnun kaldık çok ilgililer herşeyle
babysahin KKTCHatiralari genel olarak çok pahalı her yer bu tamamen tesadüf oldu bizim için 😂 10 gün olmadı biz doğum paketini alalı şu an bile 2 bin fark koyulmuş
babysahin femme doktorun iyiyse gerisi pek önemli değil bence diyecem ama hijyenik bir yer mi ? 😂 bebek doğduktan sonra 1-2 gün yatış olabiliyor çünkü
Sultan4141 Kubraa033 evet canim hersey iki ucret detayli ultrason cift nst bagliyolar cift ucret dogum cift ucret
Kubraa033 Sultan4141 nasıl ya nst demi şaka gibi gerçekten bir karından ameliyat etcek 1 kere kescek 2 bebek çıktı diye 2 ücret mi gerçekten nasıl para kazancaklarını şaşırmışlar
HcrHcr İsa Bey e gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim. Çok ilgilidir ayrıca ben aşırı panik ve pimpirikliyim ama onun güler yüzü ve sakinliği her gidişimizde bize çok iyi geliyor.
femme babysahin valla iki kere gittim oraya lavaboya falan da girdim ama temizlik ablalar temizliyordu ama tabi dogumhaneyi ve doğum odasını falan bilmiyorum hiç 😃
Tugbakose-24 femme bende hakkı beye gıdıyorum. İşk dogumumdada ona gttım. Simdi ıkıncı hamılelıgımdede ona gıdıyrm. Şişli kurtuluş caddesınde oturuyrm
Mavikalem Sultan4141 ikiz olunca ne fark var sadece 2 tane kordon kesiyor 🙄 bir kesik yapıyor iki bebek çıkıyor. Neden bu kadar çok fark var acaba ?
Ozlemduman Ebruerdi59 bursa nilüferde medicabil hastanesine gidiyorum 3,5 yıl önce de orda dogum yapmıştım o zaman 3200 ödemiştik herşey içindeydi fotoğrafçısına kadar ikinciye hamileyim yine aynı şartlar var 6000 dediler