Gkces09 1vehysm cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum ben de tiksinmiltim gerçi ben genel olarak herşey den tiksiniyordum kızım oldu. Doğumdan sonrada hiç yemediğim kadar çikolata yedim 😂
Hayalmi 1vehysm bende ilk oğlumda tiksindim markette falan yanlışlıkla denk geldimmi paketli görmem bile yeterli oluyordu midemin bulanması için 😁.ikincide yedim ama oğluşum oldu yine 🥰 yediklerimizle yemediklerimizle alakası yok canım cinsiyetin
SiriusA 1vehysm benim de aynı şekildeydi. İlk trimesterde. Şimdi ara ara yiyorum ama eski düşkünlüğüm yok. Bebek hareket etsin diye falan yiyorum 😅 kızım olacak
betulaltn75 1vehysm ilk haftalarda bende öyleydim 16 haftaya kadar sürdü midem bulanıyordu ekşi şeyler yemek istiyordum
hzl040823 1vehysm ben tüm tatlıları yiyemedim ben bayılırdım tatlıya bi de😅😅 3 aya yakın sürdü şimdi yeni yeni yiyorum 🥰 kızım olucak bende tuttu 🤣
Plnpars 1vehysm bende kız evladı da tatmak istedim 20. Haftaya kadar sakladı hatta 2. Bebiş kız saklar genelde dediler ama nasipte gelin gelecek artık kizlar :)
Eluf 1vehysm bende aşırı çok seviyordum cikolatayi hamile kaldim eve bile sokamiyom gördüğüm zaman bide baniyor😆😆😁😁
Eluf 1vehysm ben ilk bebegm kiz ondan çok tatlı çikolata çok yiyiyordum şuan 14 hafta gebeym bunda tam tersi sevmiyom kızımda çok yiyiyordum bunda yemiyom gormek bile istemiyom cikolatayi😆😄