DuyguGkgz Kızlar ümidimi kaybettiğim artık doğuramıycam heralde dediğim bi günün ardından doğurdum hiç bir belirtim yoktu bebeğim kanalda bile değildi yani belirti olayına takılmayın herşey bir anda da olabiliyor 🙏🏻 39+4 olduğumuz gece 12 den sonra beş dakika da bir gelen adet ağrısı ve gaz sancısına benzeyen sancılarım başladı emin olamadım tabi hatta burda bir post bile açmıştım Doğum sancıları direk beş dakikada birle başlarmı diye iki üç saat takip ettim düzenli ve şiddetini arttırmıştı ama korkulacak kadar değil katlanılabilir sancılar sancılarımı hep hareket ederek karşıladım oturarak veya sabit daha zorlayıcı oluyorlardı sabah beşe kadar ağrılarımı çekip eşimi uyandırdım inanmadı daha doğurmazsın bağırmıyorsun ki dedi hatta😂 Neyse ikna edip kaldırdım son işlerimizi hallettik duşa girdim duştan çıkıp doktoruma mesaj attım hastaneye geçmemizi söyledi saat yediye gelirken yola çıktık yediyi çeyrek geçe hastanedeydik direk nstye bağladılar sancıları yatarak karşılayamadığım için cihazı kaydırmışım ebe geldi çok fazla sancın gözükmüyor ama bi bakalım dedi ben o an yıkıldım açıklığıma baktı ve şok oldu kaç desem sevinirsin dedi 5 6 olsa fena olmaz dedim o zaman ben sana 7 8 diyorum hemen yatışını yapsınlar doktorunu çağıralım dedi omdan sonrası o kadar hızlı gelişti ki ben bile inanamadım odamıza çıkardılar tabi artık sancılar hat safhadaydı bi yandan önlüğümü giydiriyorlar bi yandan bilgilerimi alıyorlar herkesde bir koşuşturma hali derken birden suyum geldi ve inanılmaz bir baskı hissettim korkudan ağlamaya başladım😂Hatta WC'ye gidicem diye ağlamıştım neyse tekrar açıklık kontrolü yaptılar ve açıklık tam Doğuma alıyoruz dediklerini hatırlıyorum 😂 lama yapmaya fırsatları olmadığı için sondayla idrarımı boşalttılar doktorum geldi zor yetişmiş Doğuma ıkınma hissim geldikçe ıkındım aralarda dinlendim bir iki ıkınmadan sonra olmıycak galiba kaç kere daha ıkınmam gerekiyor diye sormuştum sonra beni gaza getirip biraz da ebeler karnıma bastırarak son güçlü ıkınmamda doğurdum o an acı hissettiğimi hatırlamıyorum hayal gibiydi bastırmaları da zorlamadı Allah gayretini veriyor gerçekten gözlerim kapalıydı açtığımda bebeğim kucağımdaydı çok başka bir şey şaşkınlık hayranlık Allah herkese yaşatsın inşallah sonra beni en zorlayan kısma geçildi dikişler bana Doğumdan daha zor geldi çok fazla acı hissetmiyorsunuz ama o his beni çok fazla gerdi çok kastım çok zorladım kendimi zangır zangır titredi hatta bütün vücudum dikiş bitince her şey bitti hemşireler beni giydirdi çıkmadan aynaya bakmak istiyorum bile dedim😂 çok uzun oldu kusura bakmayın ama bu ayrıntılar benim için Doğumdan önce çok önemliydi size de yardımcı olması için yazdım inşallah herkes sağlıkla anlamadan kavuşur yavrusuna😍😍
Ozlemimm DuyguGkgz Rabbim analı babalı büyütsün bende 39 haftalığım dün geceden beri adet agrisi gibi ağrılarım var umarım bende sizin gibi çabucak doğururum 😊
MASALMYRA DuyguGkgz gecmisler olsun,bundan sonra saglikli sihhatli yillar sizlerle olsun.Bebeginiz ve esinizle mutluluklar...
Ozlemcift DuyguGkgz Gözün aydın Canım 😍Rabbim bize de böyle kolay doğumlar nasip eder inşallah darısı başımıza 😂
Nazlynarly DuyguGkgz allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bizlere de kolay Doğum nasip etsin inşallah 🙏
snmatas Ayyy çok güzel doğum olmuuş☺️ Darısı bizim başımıza inşallah gözün aydın Allah analı babalı büyütsün💕
AcemiAnneee DuyguGkgz ben cok korkuyorum ben saglıkcıyım lısede alanım olmadığı halde dogumhaneye goturduler bızı 4 kadın aynı anda çatalda o gün evlenmem demiştim hala korkuyorum basa geldı bı tuhaf oluyorum gözümün önüne geldıkce
Gizemkaratas Allah hepimize yarıdm etsin.İnsanların kötü doğum hikayelerini yuzunden yaşadığım korkuları bırazda olsa hafiflettiniz teşekür ederim.İnşallah bizde başarıcaz ☺️
Nupelda DuyguGkgz rabbim analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza benim sormak istediğim bir soru var nişanınız ne zaman gelmişti
DuyguGkgz Nupelda sancılarım 12 de başladı nişanım beş buçuk da geldi yani sancı sırasında dediğim gibi hiç bir belirtim yoktu öncesinde 😊
Esilaminel DuyguGkgz saglikla huzurla kolaylikla büyütmeniz dilegiyle⚘ Cok guzel bir dogum hikayesi tesekkur ederiz...